31. oktober 2020
Politiet har nu fået anmeldelse om, at endnu en slange er blevet fundet i Sandved. Dermed mangler der stadig en slange, som fortsat er på "fri fod"
Politiet har nu fået anmeldelse om, at endnu en slange er blevet fundet i Sandved. Dermed mangler der stadig en slange, som fortsat er på "fri fod"
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en slange fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en slange fundet
Opdateret 07. marts 2014 kl. 13:51
Næstved - 07. marts 2014 kl. 11:10

Fredag morgen er endnu en slange blevet fundet i Sandved. Det var en ansat ved den lokale købmand, der opdagede dyret, som lå i en trolley.

Mariette Olesen fik sig lidt af en overraskelse, da hun fredag morgen ved 8.30-tiden tog en pause fra jobbet i Letkøb-købmanden i Sandved og gik ud for at ryge en cigaret.

arrow Læs også: Den femte kongeboa er fundet

- Jeg kunne se, at der stod en plastik-trolley ved vores borde-bænkesæt, og da den var gennemsigtig, kunne jeg se, at der lå en slange nede i den, fortæller hun.

- Jeg føler mig lidt pissed, for jeg er pissebange for slanger. Jeg har sagt til en masse af vores kunder, at jeg ikke håbede, de sidste ville dukke op her, og pludselig står den ude foran, så jeg føler det lidt som en provokation. Trolleyen stod der nemlig ikke første gang, jeg var ude for at ryge i morges, siger hun til TV2 ØST.

Lagt i varmekasse

5 slanger i alt er blevet sluppet fri i den lille by mellem Næstved og Skælskør. En ven til ham, der ejer dyrene, kunne tilsyneladende ikke overskue at passe dem for ham, så han slap dem fri, og i går blev de 3 af dem fundet.

Mariette Olesen fik straks fat i Uffe Vinther, der er genbo til forretningen og allerede har en af slangerne fra i går hos sig. Han er fredag formiddag ved at se, om han kan få liv i slangen.

- Da vi lagde den i varmekassen, var den ret livløs, men jeg vil tro, at den vågner ligesom de andre gjorde i går. De kan tåle ned til 0 grader og går så i dvale og dør, hvis ikke de får varme. Lige nu sidder jeg med den på mit bare maveskind for, at den kan få noget varme, og så må vi se, om den begynder at bevæge sig, siger Uffe Vinther, der selv har haft slanger tidligere.

En 57-årig mand fra byen bliver sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven, fordi han har lukket de 5 slanger ud.

arrow Familie tager to meter lang kongeboa i pleje
07. marts 2014 kl. 15:00 Opdateret: kl. 13:41
arrow En kvælerslange mangler fortsat i Sandved
07. marts 2014 kl. 11:13 Opdateret: kl. 20:04
arrow 57-årig vil blive sigtet for at efterlade kvælerslanger
06. marts 2014 kl. 14:42 Opdateret: kl. 20:05
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk