11. maj 2021
Ødelæggelserne på bane- anlægget ved Kirke Helsinge Sportsplads er meget voldsomme. Nu skal politiet forsøge at udrede trådene.
Ødelæggelserne på bane- anlægget ved Kirke Helsinge Sportsplads er meget voldsomme. Nu skal politiet forsøge at udrede trådene.
Foto: Poul Keinicke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærværk truer fodbold-forårssæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk truer fodbold-forårssæson
Opdateret 28. februar 2014 kl. 14:25
Kalundborg - 27. februar 2014 kl. 10:11
Af Bjarne Robdrup

- Vi ved ikke, hvem der står bag, men vi antager, at det er drenge på knallerter, der har kørt ræs på fodboldbanerne. Skaderne er voldsomme, og vi har set os nødsaget til at anmelde ødelæggelserne til politiet.

Poul Keinicke, formand for Kirke Helsinge Idrætsforening, er berørt af de hændelser, der har ramt KHI de seneste uger. Det lægger han ikke skjul på overfor Nordvestnyt.

Overalt på fodboldbaneanlægget er der synlige og dybe spor efter knallerter eller lignende køretøjer, hvis ejere har »hygget« sig med aftenræs på plænerne.

- Umiddelbart er det vores opfattelse, at ødelæggelserne er så voldsomme, at det vil påvirke fodboldaktiviteterne og turneringsprogrammet i hvert fald gennem hele foråret, siger KHI's formand.

- Vi forstår simpelthen ikke den slags handlinger. Det er formodentlig store drenge, som står bag, men hvad er formålet med at ødelægge forholdene for klubbens fodboldspillere? Det har vi svært ved at forstå.

Er der ingen, der har hørt eller set noget?

- Vi har været i kontakt med en genbo til baneanlægget, som en fredag aften hørte støj fra knallerter.

Læs meget mere i dagens Nordvestnyt.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk