17. november 2019
Christel Schrøders 11-årige tvillinger Cecilie og Amalie agerede brudepiger, mens 19-årige Karoline Rejkjær viste en af de lange kjoler frem.
gallery icon

Se billedserie

Christel Schrøders 11-årige tvillinger Cecilie og Amalie agerede brudepiger, mens 19-årige Karoline Rejkjær viste en af de lange kjoler frem.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alt i fest gav grund til fejring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt i fest gav grund til fejring
Opdateret 26. februar 2014 kl. 09:01
Frederikssund - 24. februar 2014 kl. 06:18
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund: Restaurant Kalvø har før lagt lokaler til en fest eller to, men søndag var der i endnu højere grad dækket op til festivitas i alle afskygninger, da den store »Festmesse« for anden gang indtog restaurantens smukt beliggende lokaler. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Under ét og samme tag og sågar også uden for restauranten var der samlet et væld af forskellige butiksejere og øvrige erhvervsdrivende, der alle har ét til fælles. De kan alle på den ene anden facon bidrage til at gøre en fest uforglemmelig, og det trak adskillige gæster til fra nær og fjern.

Til stor glæde for tovholderen på søndagens arrangement, der havde rigeligt at fejre.

- Det er simpelthen gået over al forventning. Da vi åbnede klokken 11, stod folk i kø for at komme ind. Der var mange flere mennesker, end der var på samme tid sidste år, og jeg er meget imponeret over det store fremmøde, siger en glad 41-årige Rasmus Rasmussen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag.

grafik køb billede