3. april 2020
Helsingør Kommunes familieafdeling har til huse her på Prøvestenen.
Helsingør Kommunes familieafdeling har til huse her på Prøvestenen.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et slag i bordet for en mors rettigheder og barnets tarv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et slag i bordet for en mors rettigheder og barnets tarv
Debat Helsingør - 18. februar 2014 kl. 12:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jørgen Busch, Helsingør

Debat:

Helsingør: Helsingør er hyggelig og dejlig by og kommune. Dejlige omgivelser og en kommune som fra tid til anden sætter forskellige gode aktiviteter i gang.

Jeg har med de bedste intentioner søgt at give en håndsrækning i en børnesag i Helsingør Kommune. Har mødt Helsingør Kommunes Familierådgivning. Er blevet mødt med vrede og chikane fra Helsingør Kommunes Familierådgivning og har fået at vide at min deltagelse og bidrag til samarbejdsmøder med Helsingør Kommune ikke har nogen gavnlig effekt på samarbejdet.

Skylden herfor er absolut på ingen måde mig eller min person. Sagen var allerede på alle tænkelige måder gået helt galt - ikke på nogen måde moderens manglende samarbejdsvilje - men en meget stærkt modarbejdende samt lovbrydende Helsingør Kommunes Familierådgivning. En sag som ene og alene drejer sig om bureaukrati og intet andet! Kun bedsteforældre inddrages og mor udstødes.

Der skal være større fokus på at der er tale om hjælpeforanstaltninger, rettigheder overholdes, og endnu større fokus på barnets tarv og barnets bedste. Her er nemlig tale om stærke familiebånd - lige op i kommunalbestyrelsen - Derfor denne sag!

Det eneste som Helsingør Kommunes Familierådgivning kender til er åbenbart "den brændte jords politik" som bruges imod et forsvarsløst barn og en mor - som er persona non grata.

Helsingør Kommune skylder mig et svar på hvorfor der ikke gribes ind, og gøres op med en syg kultur i Helsingør Kommunes Børn, unge og familieafdeling.

Helsingør Kommune skylder mig en fornuftig forklaring hvorfor de ikke vil genvurdere samt tage stilling til spørgsmålet om handlekommune og anbringelsessted i en enkel og banal børnesag - som for nærværende ingen gavn har for andre end bedsteforældre og kommunen selv...