18. juli 2019
Aktivitetshuset, som skal bygges ved Røsnæs Havn. Troels Birk Kristoffersen, formand for Røsnæs Udvikling og Beboerforening, håber på første spadestik i august.
Aktivitetshuset, som skal bygges ved Røsnæs Havn. Troels Birk Kristoffersen, formand for Røsnæs Udvikling og Beboerforening, håber på første spadestik i august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 2.8 mio kr til friluftliv på Røsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2.8 mio kr til friluftliv på Røsnæs
Kalundborg - 11. februar 2014 kl. 15:00
Af Susanne Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg: Troels Birk Kristoffersen, formand for Røsnæs Udvikling og Beboerforening, er en glad mand, og han ser lyst på det store projekt »Røsnæs Rundt«, som foreningen har lanceret. Han forudser, at de første spadestik kan tages i august.

Årsagen til glæden er et tilsagn fra Lokale og Anlægsfonden om at bygge to bygninger, som skal være en del af de 13 såkaldte landmarks på Røsnæs, der skal formidle halvøens historie og smukke natur. Et projekt, som støttes af flere fonde og Kalundborg Kommune.

Der er ifølge Troels Birk Kristoffersen tale om en kickstart for det samlede projekt, og han er især glad for meldingen om byggeriet og de 2,8 mio. kroner i støtte.

Tilsagnet kan netop være det lokomotiv, som får de resterende cirka fem millioner kroner til projektet i kassen.

Røsnæs Udvikling og Beboerforening har skrevet flere ansøgninger om økonomisk støtte til forskellige fonde, og nu håber man, at de resterende penge bliver bevilget.

Udgifterne til hele projektet er 14,8 millioner kroner.

De to bygninger, der er givet tilsagn om, er dels et aktivitetshus på nordsiden af Røsnæs Havn og dels et naturrum nær Kongstrup Klinter på sydsiden af næsset.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk