11. maj 2021
Til daglig går Anthony Lopez på elitesportslinjen på CPH West, men nu har han altså fået en chance for at vise sin kunnen som sangtalent i X Factor.
gallery icon

Se billedserie

Til daglig går Anthony Lopez på elitesportslinjen på CPH West, men nu har han altså fået en chance for at vise sin kunnen som sangtalent i X Factor.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anthony røg ud og ind i X Factor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anthony røg ud og ind i X Factor

Den ubekendte faktor: Tv-programmet X Factor er opkaldt efter det ubekendte faktor, den lille ekstra ting, der er med til at definere talent. Denne ubekendte faktor lader det til, at 19-årige Anthony Lopez fra Ishøj besidder. I hvert fald gik han videre, da han var til audition til programmet. Det foregik dog, uden at seerne var med. Men det er helt fint ifølge ham selv.

Uslebent sangtalent.

Opdateret 09. februar 2014 kl. 22:10
Vestegnen - 07. februar 2014 kl. 10:51
Af Lisbeth Jansen

Den 19-årige Ishøj-dreng, Anthony Lopez gik videre fra sin audition i X Factor, uden at seerne så det. I fredags hørte seerne ham så synge for første gang - i en duo.

»Det har jeg det helt fint med. Så bliver det en større overraskelse at høre mig synge i programmet,« siger han.

Og det skete så i fredags, da han som den ene halvdel af en duo med den kvindelige deltager Jasmin gik videre i gruppekategorien under bootcampen.

Det var ellers lige ved at være slut, før det var begyndt for Anthony, fordi han faktisk ikke var en af de heldige, der gik videre fra den første samling efter auditions, kaldet superbootcamp. Men fordi der manglede deltagere i gruppekategorien, fik dommer Thomas Blachman lov til at genindkalde en håndfuld af de unge sangere og sammensætte to grupper, hvoraf Anthony er med i den ene.

Vil være sig selv

Uanset hvor langt han og Jasmin kommer, er det Anthonys taktik bare at være sig selv undervejs i X Factor.

»Jeg vil prøve at være mig selv og være charmerende, så seerne kan se den rigtige Anthony. For jeg er bare en helt almindelig fyr, der er nede på jorden,« lyder det fra ham.

Den 19-årige sangspire spiller ingen instrumenter. Han har ingen flerårig sangtræning bag sig. Men han har altid sunget alligevel. For sig selv. Især i badeværelset. Og måske en lille smule så den nærmeste familie kunne høre ham gennem døren.

Derfor var det også stort for ham at gå videre i X Factor, som han har meldt sig til på familiens opfordring.

»Det er en urealistisk følelse at gå videre, for jeg var virkelig nervøs, og jeg vidste ikke, hvordan det ville gå, for jeg har ikke optrådt for nogen før. Jeg har kun sunget på mit værelse, eller når jeg er i bad. Inden jeg skulle ind foran dommerne, øvede jeg mig også på toilettet, fordi jeg ikke ville have, at de andre deltagere skulle høre mig,« siger han.

Foretrak originalen

Under første møde med de tre dommere sang Anthony Lopez »Stand By Me«, som gennem tiden er indspillet af mange kendte kunstnere, men Anthony lænede sig op ad B.E. Kings originale udgave af sangen i sin fortolkning.

»Det er et nummer, jeg altid har gået og sunget, og jeg valgte netop det, fordi jeg var sikker på, at jeg kunne synge det,« siger Anthony Lopez, der på grund af nervøsitet i det øjeblik, han skulle præstere foran dommerne, ikke helt kan huske, hvordan det gik, eller hvad dommerne sagde til ham.

»Det var jo en stor oplevelse at være der. Jeg var lidt urolig og nervøs. Derfor kan jeg ikke huske så meget, fra da jeg var inde foran dommerne. Jeg har simpelthen blackout. Men det må jo være gået okay,« siger han.

Elitesporten fylder også

Til daglig går Anthony Lopez på CPH Wests elitesportslinje i 3.g, hvor han i sin tid blev optaget på baggrund af sit talent som højre back på en fodboldbane.

Han har i mange år dyrket en eller anden form for sport. Derfor har han både driblet rundt med en fodbold i Vallensbæk Boldklub, ligesom han har spillet amerikansk fodbold for Brøndby-holdet Cadets.

Faktisk betyder sport så meget for Anthony Lopez, at hans favoritsted i Ishøj er idrætsanlægget i byen.

»For der har jeg tilbragt rigtig mange timer, så stedet har formet mig,« siger Anthony.

Men hvis Anthony Lopez skulle vælge nu og her, ligger hans fokus mest på musikken og knap så meget på sporten.

»Som det ser ud lige nu er det musikken. Jeg kan godt lide at kaste mig ud i nye ting, så når jeg tager et spring, så bør jeg satse 100 procent på det,« siger han.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?