16. december 2017
Jette Handberg helt til højre i billedet er leder af Stenløse-distriktet med fire undervisningsmatrikler. Her er hun fotograferet ved nytårskuren på Veksø Skole i januar i år.
Jette Handberg helt til højre i billedet er leder af Stenløse-distriktet med fire undervisningsmatrikler. Her er hun fotograferet ved nytårskuren på Veksø Skole i januar i år.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledelsesstruktur på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledelsesstruktur på plads
Opdateret 04. februar 2014 kl. 13:58
Egedal - 03. februar 2014 kl. 15:33
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal: Egedal Kommunes arbejde med både folkeskolereform og ny skolestruktur med fire store skoler og undervisning på 12 matrikler er i fuld gang, og kommunen har ansat lederne af de nye distriktsskoler.

I Distrikt Smørum er Peter Kilmose valgt som ny distriktsskoleleder med ansvar for Balsmoseskolen, Boesagerskolen og Søagerskolen, der får hver deres pædagogiske ledere ude lokalt.

Distrikt Ganløse består af skolerne i Ganløse og Slagslunde, hvor Jacob Loessl bliver leder.

I Stenløse skal distriktsskoleleder Jette Handberg lede Veksø Skole, Lærkeskolen, Stengårdsskolen og Bækkegårdsskolen, mens hendes kollega, Lise Boye skal lede Distrikt Ølstykke med skolerne Hampelandsskolen, Toftehøjskolen og Maglehøjskolen.

Hvert skoledistrikt har nedsat sit eget sammenlægningsudvalg med forældrerepræsentanter, der bliver et slags overordnet udvalg med ansvar for at tilrettelægge en fælles struktur og kultur på skolerne, hvor det bedste fra alle afdelingsskolerne kan leve videre. Ganløse/Slagslunde har dog allerede haft en samlet bestyrelse siden den administrative sammenlægning i 2011, og det samme har Veksø Skole og Lærkeskolen.

En af de første konkrete opgaver for Center for Skole og Dagtilbud og skoledistrikterne har været at fordele de 517 nye børn, der skal starte på distriktsskolerne i 0. klasse efter sommerferien. Det har været muligt at imødekomme alle ønsker fra forældrene med hensyn til valg af afdelingsskole i skoledistriktet. I alt 23 nye 0. klasser starter op efter sommerferien.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk