27. januar 2021
Instruktør Tina Sterup har grund til at smile. Hendes initiativ i gymastiksalen på Byskovskolens Benløse-del i går gav 1615,50 kroner til Danmarksindsamlingen.
gallery icon

Se billedserie

Instruktør Tina Sterup har grund til at smile. Hendes initiativ i gymastiksalen på Byskovskolens Benløse-del i går gav 1615,50 kroner til Danmarksindsamlingen.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her manglede ingen mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her manglede ingen mor
Ringsted - 03. februar 2014 kl. 14:48
Af Anne Wandahl

Benløse: I bedste fald kan der komme 500 kroner ud af det.

Omtrent sådan tænke zumba- og bokwainstruktør Tina Sterup, da hun besluttede, at hun igen vil donere af sine træner-evner til at støtte en indsamling til godgørende formål. »Prøv zumba og bokwa, betal hvad du vil, det hele går til Danmarksindsamlingen«.

Sådan lød opfordringen fra Tina Sterup til en lørdag med sjov, dans og motion i gymnastiksalen på Byskovskolens Benløse-del.

Danseinstruktøren fik ikke en eneste krone selv. Hun kom tilmed med en kurvfuld frugt, kaffe og te, som deltagerne betalte for. Også de penge røg direkte i bøtten til Danmarksindsamlingen.

Temaet for årets indsamling var som bekendt »Når mor mangler«. Lidt ironisk afspejlede gymnastiksalen på skolen i Benløse lige præcis, hvad temaet handler om. For hvis mor havde manglet i Benløse, var der nærmest gabende tomt og stille i gym-salen. Godt 30 deltagere meldte sig til Tina Sterups gode initiativ. På nær en eneste dreng var alle deltagere enten mødre, bedstemødre eller piger født af mødre. Tina Sterup er selv alenemor til Bastian.

Blandt de andre mødre var Henriette Rosendahl. Hun måtte jamre sig gennem dansen flere gange, for hendes fod har i længere tid været smerteramt af overbelastning.

- Jeg læste om Tinas initiativ på facebook under Ringsted-gruppen. Der var én, der var så negativ over, at Tina bruger sin tid på det, og hellere skulle samle ind til danskere. Der blev jeg provokeret over, så selv om jeg ikke kan hoppe så meget, skyndte jeg mig at skrive, at vi kommer, fortæller Henriette Rosendahl.

»Vi« er hende selv og hendes otte-årige datter, Elisa Ohm.

De to og alle de andre motionskvinder samlede tilsammen 1615,50 kroner.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk