21. april 2021
Hanne Bang med et af sine egne værker i sit atelier på Smørkildevej, hvor hun også tilbyder teampainting til virksomheder og foreninger.
gallery icon

Se billedserie

Hanne Bang med et af sine egne værker i sit atelier på Smørkildevej, hvor hun også tilbyder teampainting til virksomheder og foreninger.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teampainting - tilbud om oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teampainting - tilbud om oplevelse
Opdateret 24. januar 2014 kl. 13:54
Hillerød - 24. januar 2014 kl. 10:19
Af Maja Vindelev

Hillerød: Kunstner Hanne Bang har fundet på noget nyt, nemlig teampainting, der henvender sig til virksomheder, kunstforeninger og andre grupper, der ønsker en fælles oplevelse og indsigt i en kreativ maleproces.

- Det handler om at gøre noget sammen og at få en oplevelse sammen, som ligger ud over dagligdagen, siger Hanne Bang, der oplever en voksende efterspørgsel efter sit ret nye tilbud.

- Jag har haft mindre grupper som et ledelsesteam på seks-otte personer, men også 300 personer fra Rambøl, der var i gang med en workshop en hel dag, og der havde jeg hjælpere med. Jeg skræddersyr de enkelte kurser efter de ønsker, kursisternes kontaktperson har og kombinerer det med, at de selv maler, siger Hanne Bang, der foruden at have arbejdet som kunstner på fuld tid i 15 år også har undervist i omkring 10 år.

Hun blev i øvrigt næsten færdig som pædagog, før hun gik i gang med kunsten, hvor hun først gik på Billedskolen på Jagtvej i to år og herefter to år på Danmarks Pædagogiske Universitet, hvor hun blev uddannet i formidling og undervisning inden for billedkunst. Hun er tilknyttet Grundtvigs Højskole, hvor hun blandt andet hver sommer har et kursus i billedkunst, og underviser desuden private hold i sit atelier i Kunsthus 8 på Smørkildevej.

Man kan læse firmaers og gruppers respons og se billeder på hannebang-art.dk.

Læs mere om teampainting i Frederiksborg Amts Avis fredag

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?