21. april 2021
Musikvideoen »Lidt for blond« med Linse Kessler og Ronni Garner er blevet set af to millioner. Nu er musikvideion blev nomineret til en pris i New York.
gallery icon

Se billedserie

Musikvideoen »Lidt for blond« med Linse Kessler og Ronni Garner er blevet set af to millioner. Nu er musikvideion blev nomineret til en pris i New York.
Foto: Andreas Nowicki
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Linse-video indstillet til hæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Linse-video indstillet til hæder
Opdateret 13. januar 2014 kl. 11:59
Køge - 11. januar 2014 kl. 09:00

Bjæverskov: Det var egentligt bare tænkt som en lille joke på hans facebook-side og youtube. Men meget er sket siden vvs'eren Ronni Garner fra Bjæverskov »sprang ud« på nettet med platte jokes. Nu er han på vej til New York og står måske inden længe med en hædersbevisning i hånden.

Efter at han begyndte med at lægge platte joke-videoer ind på nettet, udviklede det sig til indspilningen af en musikvideo. Ikke med det formål at tjene kassen, men mest fordi Ronni bare syntes, det var sjovt.

Musikvideoen »Lidt for blond« blev et monsterhit på nettet med to millioner visninger. Ronni Garner synger glimrende - men så var der også den lille sidegevinst til videoen, at han fik den storbarmede Linse Kessler med på indspilningen. Foruden at synge lidt baggrund, udmærkede hun sig på videoen ved at være letpåklædt og ikke lægge skjul på de iøjenfaldende fortrin!

Instruktør af »Lidt for blond«, Bjarke de Koning, fortæller til DAGBLADET at han sendte musikvideoen til forskellige festivaler, og så var der een der bed på - nemlig den kun tre år gamle filmfestival Winter Film Awards i New York. De udtog Ronnis musikvideo, og han nu er klar til at hoppe på flyveren og sætte kurs mod New York.

Læs mere i DAGBLADET lørdag

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk