20. juni 2018
Den nye skakmester i Nordsjælland hedder Kåre Kristensen og kommer fra foreningen Nordkalotten, der holder til i Græsted.
gallery icon

Se billedserie

Den nye skakmester i Nordsjælland hedder Kåre Kristensen og kommer fra foreningen Nordkalotten, der holder til i Græsted.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordkalotten løb med mesterskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordkalotten løb med mesterskabet
Opdateret 05. januar 2014 kl. 21:27
Gribskov - 05. januar 2014 kl. 20:44
Af Mette Brochorst
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Græsted: Den lokale mesterfavorit Kåre Kristensen fra skakklubben Nordkalotten løb søndag aften med titlen som Nordsjællandsk mester endnu en gang i Nordsjællandsk skakunions - NSU Open 2014.

Kåre Kristensen hapsede titlen, fra sidste års vinder og regerende mester Mikkel Strange fra Næstved, der efter et nederlag i den første runde stod usikkert på mesterpladsen.

Så usikkert, at det endte med et opgør mellem de to favoritter, hvor de spillede lige op i en remis. Men i sidste ende faldt det pointmæssigt ud til Nordkalotspillerens fordel. Kåre Kristensen vandt nemlig med fire point efter tre sejre og to omgange remis. Han kan dermed stikke af sted med 2.000 kroner i præmiepenge, og så kommer vandrepokalen retur til Nordkalottens præmieskabe igen.

Pokalen har nemlig stået der seks gange siden 2005 og halvdelen af gangene med Kåre Kristensens navn på.

- Det er da rart, efter at have den udlånt til Næstved et år, at få den hjem igen, sagde en godt tilfreds formand Martin Stampe Noer.

I den næstbedste række, hvor den 10-årige Filip Boe Olsen fra Viby var favorit, var der ingen tvivl om sejrsherren. Den 10-årige stak af sted med fire sejre og en uafgjort mod sine mere bedagede modspillere og vandt derfor suverænt med 4,5 point. Han kunne stikke hjem til Århusegnen med 600 kroner i præmiepenge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk