25. oktober 2021
Hanne Nielsen glæder sig til Furesøens Loppemarked flytter teltpælene i foråret.
Hanne Nielsen glæder sig til Furesøens Loppemarked flytter teltpælene i foråret.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt sted til lopperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt sted til lopperne
Furesø - 31. december 2013 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer

Furesø: Det kan ikke hurtigt nok blive søndag den 27. april for Hanne Nielsen, der står bag Furesøens Loppemarked. Det er nemlig dagen, hvor den nye sæson starter, og hvor der inviteres til »en verden af handler«.

Alt bliver ved det gamle, når det drejer sig om hygge, gode tilbud og festlig stemning. Men en ting bliver anderledes: Loppemarkedet flytter fra parkeringspladsen ved Farum Bytorv og Paltholmvej til hjørnet af Frederiksborgvej og Paltholmvej på parkeringspladsen ved Rådhustorvet.

Hanne Nielsen har stået bag Furesøens Loppemarked, efter hun overtog det fra det legendariske loppe-ægtepar Anni og Ib Hesselkilde Andersen, der har trukket sig tilbage.

- Det har været et fantastisk år, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang til april. Sidste sæson havde vi rigtig mange besøgende, og selv om vi kendt over store dele af Sjælland, vil jeg gerne have udbredt kendskabet til loppemarkedet endnu mere, fortæller hun til Frederiksborg Amts Avis.

Den nye placering bliver ikke et handicap, mener hun. Tværtimod.

- Der bliver det samme antal stadepladser, men det bliver mere intimt og mere reelt og ensartet for stadeholderne. Og så bliver loppemarkedet synligt fra Frederiksborgvej, og det giver mere opmærksomhed. Samtidig fortsætter jeg det fine samarbejde med Farum Bytorv om blandt andet skiltning, siger Hanne Nielsen.

Selv om planerne for åbningsdagen endnu ikke er på plads, så er borgmester Ole Bondo Christensen (S) inviteret til at åbne sæsonen, der fortsætter til den sidste søndag i september 2014.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?