11. maj 2021
Der blev flettet hjerter af nodeark og af gamle Anders And-blade, som man så også lige kunne læse lidt i, inden Chip og Chap blev omdannet til julepynt.
gallery icon

Se billedserie

Der blev flettet hjerter af nodeark og af gamle Anders And-blade, som man så også lige kunne læse lidt i, inden Chip og Chap blev omdannet til julepynt.
Foto: Dorte Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dagbladsstjerner og nodejuletræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dagbladsstjerner og nodejuletræer
Køge - 09. december 2013 kl. 14:15
Af Dorte Larsen

køge: Det grønne Hus i Vestergade er det idéelle sted for en julestue med sin hyggelige, hjemlige indretning, skriver DAGBLADET Køge.

Det var helt tydeligt, da Susanne Randers fra Ølby Landsby lørdag delte ud af sine utallige ídéer til julepynt af genbrugsmaterialer, især papir, som ellers bare bliver smidt ud.

Der blev klippet eller bare revet papirstykker med hænderne. Der blev foldet og formet engle, stjerner og hjerter, og der blev »bygget« små, enkle, men meget virkningsfulde juletræer.

I stakket af genbrugspapir var der blandt meget andet gamle udgaver af DAGBLADET, gamle Anders And-blade uden forside plus kasserede bøger og nodeark.

Især nodearkene med eller uden håndskrevne notater var populære, for lige meget, hvad der blev lavet af dem, blev det antikt, nostalgisk og meget juleagtigt.

Susanne Randers havde fået de fleste genbrugsmaterialer af en af Kirkens Korshærs genbrugsbutikker.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk