26. januar 2021
Her er de sørgelige rester af Dagmarasylets juletræ.
gallery icon

Se billedserie

Her er de sørgelige rester af Dagmarasylets juletræ.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fræk tyv stjæler børnehaves juletræ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fræk tyv stjæler børnehaves juletræ
Opdateret 09. december 2013 kl. 10:31
Ringsted - 07. december 2013 kl. 08:00
Af Jakob Fønss

Ringsted: Personalet undrede sig over, at der ikke var lys på deres juletræ på græsplænen foran børnehaven Dagmarasylet i Dagmarsgade, da de mødte på arbejde torsdag morgen. Derfor blev souschef Elin Karlshøj sendt i kælderen for at tjekke det opsatte tænd og sluk-ur, da hun mødte på arbejdet.

Det var dog ikke de elektriske apparater eller installationer i den 128 år gamle daginstitution, der var problemet. Det var derimod en fræk tyv, der havde stjålet træet og lyskæden.

- Vi er godt klar over, at juletræer er blevet dyre, men vi synes, det er grove løjer, at man stjæler et juletræ fra en børnehave, påpeger souschefen.

I første omgang forsøgte personalet at forklare børnene, at det var drillenisserne, der var på spil, men den hoppede børnene ikke på.

Træet er stjålet i perioden fra onsdag klokken 17 til torsdag morgen klokken 06.15. Personalet har henvendt sig til de nærmeste naboer, men ingen har set, hvornår træet er blevet stjålet, og hvem der har gjort det. Heller ikke institutionens rengøringspersonale har været i stand til at bidrage med opklaringen af det frække tyveri.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk