18. december 2017
Den nye Corabelle Festival skal holdes i området omkring amfiteatret, hvor Opera Hedeland hver sommer opfører en stor opera. Den nye festival skal først afholdes efter sommerens operaforestilling.
Den nye Corabelle Festival skal holdes i området omkring amfiteatret, hvor Opera Hedeland hver sommer opfører en stor opera. Den nye festival skal først afholdes efter sommerens operaforestilling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elektronisk festival i Hedeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elektronisk festival i Hedeland
Taastrup - 07. december 2013 kl. 13:06
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hedehusene: To dage med elektronisk musik, masser af glade mennesker og spektakulært lysshow. Det er planen for en ny festival i Hedeland, som nogle af folkene bag Roskilde Festival ønsker at etablere, skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Høje-Taastrup er klar til at støtte Corabelle igen

Og der er stor politisk opbakning til ideen i Høje-Taastrup Kommune.

- Det er et fantastisk initiativ, som ligger godt i tråd med det, vi vil på kulturområdet. En sådan festival kan være med til at skabe et frivilligt og kulturelt engagement, og det er en super god mulighed for at brande Høje-Taastrup Kommune, siger Merete Scheelsbeck (K), formand for Fritids- og Kulturudvalget i Høje-Taastrup Kommune.

Festivalen har navnet Corabelle Festivalen og udspringer i foreningen bag Roskilde Festivalen. Den skal være Nordeuropas største elektroniske begivenhed, og der satses på at skabe et unikt og helstøbt univers af elektronisk musik med ekstra fokus på det visuelle aspekt med et storslået lysshow.

Coralbelle vil i lighed med Roskilde Festivalen lave samarbejder med de lokale foreninger om en række arbejdsopgaver, ligesom der er stort fokus på at efterlade området ryddet efter festivallen.

- Netop det har Roskilde Festival stor erfaring med, så vi er sikre på, at de kan løfte opgaven, siger Merete Scheelsbeck til DAGBLADET Roskilde.

Et enigt Fritids- og Kulturudvalg har anbefalet, at byrådet beslutter at støtte festivalen med et årligt tilskud på 500.000 kroner i årene 2014-2016, hvor festivalen forventes at være økonomisk selvbærende.

Og fortsætter den politiske enighed fra udvalget til byrådet, kan borgerne i Hedehusene se frem til være værter for en stor musikfestival allerede til sommer.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

arrow Kun 2.000 købte billet til Corabelle
26. august 2014 kl. 10:04 Opdateret: kl. 13:42
arrow Ærgrelse over aflyst Corabelle
19. august 2014 kl. 10:03 Opdateret: kl. 10:03
arrow Elektronisk festival er aflyst
18. august 2014 kl. 18:17 Opdateret: kl. 10:48

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk