25. oktober 2021
Det nyudvalgte konservative byrådsmedlem Jeanette Ingemann er bange for, at eftermiddagsklubber for de unge og sfo-ordninger for de yngre vil gå hen og blive fortid med den nye skolereform. Arkivfoto
Det nyudvalgte konservative byrådsmedlem Jeanette Ingemann er bange for, at eftermiddagsklubber for de unge og sfo-ordninger for de yngre vil gå hen og blive fortid med den nye skolereform. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeanette fik to afgørende stemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeanette fik to afgørende stemmer
Opdateret 04. december 2013 kl. 15:07
Lokalavisen Taastrup - 26. november 2013 kl. 12:11
Af Josefine Klitgaard

Valg: Tirsdag aften fester den konservative Jeanette Ingemann med sine partifæller i den tro, at hun ikke er blevet valgt ind i byrådet i denne omgang.

- Jeg fik at vide, at jeg havde fået 91 personlige stemmer, og var faktisk godt tilfreds. Så det var en stor overraskelse, da det næste morgen begyndte at tikke ind med lykønskninger på min facebookside«, fortæller den 40-årige politiker. Efter en fintælling fra Rådhuset, viste det sig, at Jeanette Ingemann havde fået yderligere to stemmer. To afgørende stemmer.

»Det har været en rigtig spændende valgkamp. Det er jo min første gang, så alt var nyt, og jeg skulle lige finde fodfæstet«. Under valgkampen brugte Jeanette Ingemann det sociale medie facebook dagligt til at promovere sig selv og sine politiske budskaber. »I de sidste par dage inden valget satte jeg spot på mine mærkesager i mine opdateringer«, siger hun.

Ellers foregik valgkampen for det nyudvalgte byrådsmedlem på samme vis som for de fleste andre kandidater. Der blev delt slik, frugt og flyers ud til folk på gaden.

»Jeg forsøgte mig også på et tidspunkt med at ringe på privat hos folk. Det var lidt grænseoverskridende, men de fleste var søde og rare og tog imod vores pjece. Det er lige før, at jeg hellere ville have bedt om slik ved halloween«, griner Jeanette Ingemann. Og det at have let til latter er noget hun har.

Den konservative kvinde bor i Fløng og er gift med Michael Overlade, der er tagdækker. Sammen har de Mikkel på 15 - og Jasmin på 12 år.

»Min hjertesag er, at klubber og skolefritidsordninger får lov til at bestå. Det kan jeg godt blive bange for, at de ikke gør med den nye skolereform. En anden mærkesag, som jeg går meget op i, er udviklingen af vores lokalområde selvfølgelig i et tæt samarbejde med de borgere, der bor i området«, siger Jeanette Ingemann, der til dagligt arbejder i konsulentvirksomheden Rambøll, hvor hun er salgskonsulent. »Jeg sidder med it-databaserne inden for Vind og Energi og televerdenen«, forklarer hun.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?