25. oktober 2021
Birthe Mogensen har fire gange så mange vælgervenner som sin mand.
gallery icon

Se billedserie

Birthe Mogensen har fire gange så mange vælgervenner som sin mand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hr. Mogensen blev slået af konen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hr. Mogensen blev slået af konen
Opdateret 21. november 2013 kl. 16:21
Ringsted - 21. november 2013 kl. 16:18
Af Anne Wandahl

Ringsted: Birthe Mogensen er fire gange mere populær end sin ægtemand, Erhardt Mogensen. Parret fra Nordrup stillede op til byrådet for Liberal Alliance.

De bor på Nordrupvej 80 og har været gift i 40 år, og det fortsætter de med. Det bliver i hvert fald ikke valgets udfald, som skiller Mogensens, selv om Birthe Mogensen fik 13 personlige stemmer, og Erhardt Mogensen kun fik tre.

- Jeg fik to stemmer på Dagmarskolen og én i Nordrup, og jeg ved ikke fra hvem, for jeg stemte på Birthe, og hun har ikke stemt på mig, fortæller Erhardt Mogensen til DAGBLADET Ringsted.

- Vi stillede mest op for at få nummer ni og 10 på listen, så den så pæn ud. Og hvis der nu lige manglede 2-3 stemmer for at få én valgt ind, kunne vores måske bruges til noget, forklarer Birthe Mogensen.

Derfor har hun heller ikke tænkt sig at anvende mild mobning mod sin mand, fordi hun har fire gange så mange vælgervenner som han.

- Slet ikke. Det er jo bare ren fest og sjov. Jeg glæder mig i stedet over, at valgdeltagelsen i Ringsted Kommune var så høj - 73 procent. Det er næsten ni procent mere end sidste gang, og der var mange unge, som stemte denne gang. Det er flot, fastslår Birthe Mogensen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk