24. november 2020
Annette Johansen (S) må sige farvel til byrådet i Høje-Taastrup Kommune efter 20 år.
Annette Johansen (S) må sige farvel til byrådet i Høje-Taastrup Kommune efter 20 år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til byrådet efter 20 år - manglede to stemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til byrådet efter 20 år - manglede to stemmer
Opdateret 25. november 2013 kl. 06:39
Taastrup - 21. november 2013 kl. 13:08
Af Stina Felby Egerup

Høje-Taastrup: Det blev sølle to stemmer, der kom til at afgøre enden på Annette Johansens 20 år lange karriere som byrådspolitiker i Høje-Taastrup Kommune, skriver DAGBLADET Roskilde.

Det var nemlig to stemmer, der adskilte hende og partikollegaen Sami Gökdemir, da de personlige stemmer efter tirsdagens valg var talt op, og de to stemmer betød, at Sami overtager Annettes plads i byrådet.

- Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, især at det sker med så lille en margin, men jeg er ved at være afklaret med tanken nu, fortæller Annette Johansen.

Hun har siddet i byrådet for Socialdemokraterne i fem byrådsperioder i træk, så til nytår takker hun af efter 20 år på posten som byrådsmedlem i Høje-Taastrup Kommune.

- Det bliver da meget mærkeligt og noget af en omvæltning, men jeg har ikke tænkt mig at slippe politikken. Jeg er tilidsrepræsentant på mit arbejde, så nu vil jeg bruge nogle af kræfterne på det fagpolitiske, siger hun.

Annette Johansen accepterer vælgernes dom, men hun tror, at den nye socialdemokratiske gruppe i byrådet kommer til at få det svært.

- Jeg tror ikke, at nogle af de nyvalgte har gjort sig klart, hvor meget arbejde, der ligger i at sidde i byrådet. Der er nogen, der ikke har lagt særlig meget tid eller energi valgkampen, og når man ikke kan afsætte tid til at komme til møder op til valget, hvordan vil man så finde tid til at møde op efter valget?, spørger Annette Johansen uden at sætte navn på de nyvalgte kandidater, hun hentyder til.

- Men der er nogen, der får et chok, og jeg tror, det bliver hårdt for nogle af de nye medlemmer, siger Annette Johansen til DAGBLADET Roskilde.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?