6. marts 2021
Ungdomsfodbolden forbliver i Rødvig G&I, men seniorafdelingen har kappet forbindelsen og har dannet sin egen forening under navnet Rødvig FC. Arkivfoto
Ungdomsfodbolden forbliver i Rødvig G&I, men seniorafdelingen har kappet forbindelsen og har dannet sin egen forening under navnet Rødvig FC. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fodboldklub en realitet efter splittelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fodboldklub en realitet efter splittelse
Stevns - 13. november 2013 kl. 13:32
Af Erik Nielsen

Stevns: Rødvig Fodbold Club er en realitet. Tirsdag aften blev der stiftet en ny fodboldforening for seniorspillere i Rødvig-området. Samtidig lader det Rødvig G&I (RGI) tilbage uden nogen seniorspillere. Det skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Rødvig FC griber udstrakt hånd fra G&I

- Ideen om en selvstændig fodboldklub i Rødvig har i mange år været på tale, men efter samarbejdsproblemer med bestyrelsen i Rødvig G&I de seneste par år har vi valgt at trække os ud af RGI for at danne vores egen forening, siger Tobias Tolstrup, der blev valgt til den nye forenings sekretær.

Han slår fast, at Rødvig FC's formål udelukkende er at fokusere på seniorfodbold.

- Vi ingen intentioner om at konkurrere med RGI's velfungerende ungdomsfodbold, konkluderer han.

Hos Rødvig G&I ønsker formanden ikke at kommentere på dannelsen af den nye forening og de samarbejdsproblemer, der henvises til.

- Vi holder bestyrelsesmøde i RGI i slutningen af november. Her vil vi vende situationen og give en officiel melding, siger formanden for Rødvig G&I Henri Kragh Nielsen.

Alle ungdomshold fortsætter som hidtil under RGI. Det er kun seniorfodbolden, der har set sig om efter andre græsgange. Og i den nye forening er man optimistiske for fremtiden. 24 personer var mødt op til den stiftende generalforsamling på Harmonien.

- Mange mennesker har allerede vist stor interesse i vores projekt, og vi glæder os til at gå en spændende fremtid i møde med Rødvig FC, siger Tobias Tolstrup.

arrow Rødvig G&I vil bilægge strid
13. maj 2014 kl. 14:00 Opdateret: kl. 12:48
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk