27. maj 2020
Byrådsmedlem Bjørn Olsen (med grå trøje midt i billedet) i godt selskab. Under vælgermødet oplevede DF'eren »rigtigt mange søde indvandrerkvinder, der havde en masse relevante og gode spørgsmål«, men også en gruppe unge, der chikanerede ham med tilråb og bemærkninger. Privatfoto
Byrådsmedlem Bjørn Olsen (med grå trøje midt i billedet) i godt selskab. Under vælgermødet oplevede DF'eren »rigtigt mange søde indvandrerkvinder, der havde en masse relevante og gode spørgsmål«, men også en gruppe unge, der chikanerede ham med tilråb og bemærkninger. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kanonslag og stenkast ved vælgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kanonslag og stenkast ved vælgermøde

KOMMUNALVALGET: Mishagsytringer, kanonslag, stenkast og en ødelagt rude prægede vælgermøde på Motalavej. Alle er enige om, at den slags ikke hører hjemme i et demokrati.

Opdateret 07. november 2013 kl. 21:31
Slagelse - 06. november 2013 kl. 09:48
Af Jens Christian Bachmann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag aften havde LO Midtsjælland sammen med YouGlobe og Social-, Børne- og Integrationsministeriet inviteret til vælgermøde i Kvarterhuset på Motalavej, men med et brag fra et affyret kanonslag, stenkast og en smadret rude blev mødet ikke helt, som andre vælgermøder plejer at foregå.

Det siger flere, Sjællandske har talt med.

Byrådsmedlem og -kandidat for Dansk Folkeparti Bjørn Olsen var blandt 10 inviterede paneldeltagere, og han følte sig noget utryg over både kanonslag, stenkast, hullet i ruden og de mishagsytringer, en gruppe unge af anden etnisk oprindelse end dansk rettede mod ham.

- Allerede, da jeg ankom til Kvarterhuset, blev jeg mødt af sådan en gruppe på fire-fem indvandrerdrenge, som kom med tilråb som »din fucking racist« og »fuck dig«, fortæller Bjørn Olsen.

arrow Læs også: Politikere: Sandheden om valgmødet i Korsør
Et brag - og en knust rude

- Det var selvfølgelig ikke særligt rart at blive svinet til på den måde. Men det blev værre. Da jeg sad i panelet, kom samme gruppe knægte - de var vel en 10-15 stykker - med samme udsagn og tilråb som ved indgangen, indtil nogen smed dem ud. Så lød der et brag udefra - nogen havde fyret et kanonslag af, tror jeg, og kort efter kom der endnu et brag, vist nok fordi nogen havde kastet en sten mod et af Kvarterhusets vinduer, som gik i stykker, fortæller DF'eren videre.

- Debatten fortsatte, og der var rigtigt mange søde indvandrerkvinder, der havde en masse relevante og gode spørgsmål. En af dem rejste sig sågar og skældte de unge ud og bad dem om at forsvinde. Men uanset hvad, var det altså ikke nogen rar stemning, og jeg følte mig da utryg. Det er ikke den måde, en demokratisk debat skal foregå på, siger Bjørn Olsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk