25. oktober 2021
De kvindelige kandidater får ordet, når der er kvindeligt vælgermøde på Mungo Park i Allerød. Billedet er fra et tilsvarende arrangement før valget i 2009.
De kvindelige kandidater får ordet, når der er kvindeligt vælgermøde på Mungo Park i Allerød. Billedet er fra et tilsvarende arrangement før valget i 2009.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Feminint vælgermøde på Mungo Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Feminint vælgermøde på Mungo Park
Opdateret 05. november 2013 kl. 14:30
Allerød - 04. november 2013 kl. 14:17

Allerød: Lørdag den 9. november er det kvinderne, der er i centrum i valgkampen. Det sker, når Feminine Roser i Allerød på Mungo Park inviterer til vælgermøde udelukkende med kvindelige kandidater.

Næsten alle opstillede partier og lister i Allerød er repræsenteret på mødet, hvor Familielisten, Per Andersen-listen samt liste Ny Madordning dog må melde pas, da de ikke har nogen kvindelige kandidater at sende.

I panelet sidder Henriette Gedde (S), Agnete Fog (R), Anne Hyrup Madsen (K), Hanne Lindstrøm Nielsen (DNA), Anne Marie Langhans (SF), Christina Hauge Lundgaard (LA), Else Marie Madsen (DF), Gitte Damgaard (Blovstrød-Listen)), Lone Hansen (V) og Josefine Kjeldsen (Enhedslisten).

Vælgermødet begynder klokken 11 og bliver styret af Mungo Parks pressechef, Niels Gerner. Valgets emner kan skylles ned med kaffe og te samt hjemmebagt brød.

Feminine Roser, der står bag arrangementet, er en del af den socialdemokratiske partiforening i Allerød. Vælgermødet er blevet til i samarbejde med Radikale, Konservative, Det nye Allerød, SF, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Blovstrød Listen, Venstre og Enhedslisten.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?