11. maj 2021
Der er problemer med borgernes tryghed i Helsingørs store boligområde.
Der er problemer med borgernes tryghed i Helsingørs store boligområde.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøde om tryghed på Vapnagård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøde om tryghed på Vapnagård
Opdateret 01. november 2013 kl. 13:34
Helsingør - 01. november 2013 kl. 12:33

Helsingør: Tryghedslisten med byrådsmedlem Fuat Yalan i spidsen, inviterer alle interesserede til borgermøde på søndag klokken 14.30 på Helsingør Gymnasium. På programmet står Vapnagård.

- Det kan ikke være rigtigt, at beboerne i Vapnagård ikke kan leve i tryghed, men skal være urolige for unge, der brænder containere af, kaster med sten mod politiet eller laver anden hærværk. Videoovervågning er ikke nok. Vi skal i dialog med de unge og deres familier. Kun gennem dialog kan vi løse problemerne, siger Fuat Yalan, som mener, at videoovervågning skaber falsk tryghed.

arrow Læs også: Vi afviste Fuat-samarbejde

- Jeg vil benytte mit store kendskab til borgere med anden etnisk baggrund end dansk til at komme i dialog med de familier, som man må formode kender uromagerne. Ikke fordi de skal straffes, men fordi jeg gerne vil prøve at overbevise dem om, at det er forkert, det de gør, siger Fuat Yalan, som stiftede Tryghedslisten tidligere på året, efter han blev ekskluderet af Socialdemokraterne. Nu går han efter pladsen som det moderate parti, der skal skabe balance mellem de to fløje i byrådet.

- Det nytter ikke at sidde på et kontor langt væk fra Vapnagård og Nøjsomheden og lægge planer for, hvordan vi genskaber trygheden Den genskaber vi kun ved at opsøge problemerne og gå i dialog med de unge og deres familier. Derfor har jeg taget initiativ til dette borgermøde", siger Fuat Yalan.

arrow Stemmer lugter ikke
06. november 2013 kl. 10:24 Opdateret: kl. 15:04
arrow Henrik taler usandt om Fuat samarbejde
03. november 2013 kl. 17:22 Opdateret: kl. 17:31
arrow Eks-MF i angreb på rødt valgforbund
29. oktober 2013 kl. 12:22 Opdateret: kl. 13:50
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?