20. januar 2018
Peter Joensen (K) lover at dele ud af sin byrådsløn, hvis han bliver valgt. Det skal komme frivillige ildsjæle i hele kommunen til gode.
Peter Joensen (K) lover at dele ud af sin byrådsløn, hvis han bliver valgt. Det skal komme frivillige ildsjæle i hele kommunen til gode.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil bruge byrådsløn til frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil bruge byrådsløn til frivillige
Opdateret 26. oktober 2013 kl. 09:57
Faxe - 26. oktober 2013 kl. 09:16
Af Allan Grasberger
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Kommune: - Jeg ved med mig selv, at det kommer af et godt hjerte. Men politik handler også om at skabe opmærksomhed, siger 51-årige Peter Joensen, der stiller op for Det Konservative Folkeparti ved valget 19. november.

Hvis han bliver valgt ind, vil han hvert år i byrådsperioden donere 15.000 kroner til velgørende formål. Det bliver så sammenlagt 60.000 kroner.

- Hvis jeg bliver valgt ind, vil jeg have et stort fokus på, at de mange frivillige ildsjæle, som laver et stort stykke ulønnet socialt arbejde i kommunen bliver hørt, set og anerkendt, siger Peter Joensen til DAGBLADET.

Pengene skal fordeles i puljer af tre gange 5.000 kroner, og det skal komme ildsjæle i hele kommunen til gode.

Beløbene skal udlodes hvert år i oktober efter en facebookafsteming, hvor også kriterierne og forslagene kan ses og indstilles/debateres.

- Det er på den måde en meget demokratisk og 100 procent brugerstyret vurdering. Første gang bliver altså i 2014, hvis jeg bliver valgt ind, siger Peter Joensen og tilføjer:

- Nu er i alt 60.000 kroner over fire år måske ikke det store beløb, men det sender et klart signal om vigtigheden af det frivillige arbejde som bliver udført, og kan derved skabe omtale og anerkendelse. Dette vil - alt andet end lige - give endnu mere engagement og forhåbenlig også generere flere penge andre steder fra.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk