24. november 2020
Ishøj Kommune søger kandidater til Handicapprisen 2013.
Ishøj Kommune søger kandidater til Handicapprisen 2013.
Foto: Kurt Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sig tak for indsatsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sig tak for indsatsen
Ishøj - 26. oktober 2013 kl. 06:04

Ishøj: Kender du nogen, der har gjort noget særligt for borgere med handicap, eller en handicappet som er rollemodel for andre, så vil Ishøj Kommune gerne høre om det

- Vi vil rigtigt gerne vise vores taknemlighed over for mennesker, som på en eller anden måde, hjælper, opmuntrer eller inspirerer handicappede uanset om de selv er handicappede eller ej. Derfor har vi stiftet Handicapprisen, som er en tak til et menneske eller en forening, der har gjort noget helt særligt for handicappede. Prisen er på 3000 kroner, og det er Ishøj Kommunes måde at sige tak for indsatsen på, siger Niels Borre (SF), der er formand for Handicaprådet.

Har du lyst til at sige tak for indsatsen til nogen, så skriv til Ishøj Kommune og fortæl, hvem og hvorfor netop den person eller den forening, du peger på skal have Handicapprisen 2013.

Eneste krav er, at den forening eller person, du gerne vil pege på bor i Ishøj Kommune.

Modtager af Handicapprisen 2013 bliver fejret ved en reception på rådhuset den 6. november klokken 13-15, hvor Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp og Handicaprådet deltager. Samtidig vil også årets seniorpris blive uddelt.

Indstillinger skal sendes senest den 28. oktober klokken 12 til sekretær for Handicaprådet Lisbeth Halvorsen på mail 34737@ishoj.dk.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?