30. september 2020
Det er særligt regningen for vedligeholdelse af den grønne fælled i Kragehave Vest, der splitter grundejerforeningerne i området.
Det er særligt regningen for vedligeholdelse af den grønne fælled i Kragehave Vest, der splitter grundejerforeningerne i området.
Foto: Stina Felby Egerup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klagenævn underkender kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klagenævn underkender kommune
Taastrup - 24. oktober 2013 kl. 13:03
Af Stina Felby Egerup

Høje-Taastrup: Det var ikke i orden, da Plan- og Miljøudvalget tilbage i juni måned besluttede at fritage tre grundejerforeninger fra medlemskab af en større forening i Kragehave Vest.

Det har Natur- og Miljøklagenævnet besluttet, og det ophæver derved udvalgets afgørelse vedrørende dispensation for grundejerforeningerne, skriver DAGBLADET Roskilde.

- I afgørelsen står blandt andet, at vi som udvalg ikke kan give dispensation til de tre grundejerforeninger, da det ville være at omgøre lokalplanen for området. Og det kan udvalget ikke. Vi er derfor nødt til at lave en ny lokalplan for området, hvis vi vil gennemføre beslutningen, og den skal i så fald behandles af Byrådet, fortæller Laurids Christensen (K), formand for Plan- og Miljøudvalget.

Afgørelsen er en sejr for de otte grundejerforeninger i Kragehave Vest, som havde klaget over udvalgets afgørelse.

De var utilfredse med beslutningen, som ville fritage de tre andre grundejerforeninger for medlemskab af en overordnet grundejerforening, som blandt andet skulle stå for vedligeholdelsen af den grønne fælles midt i Kragehave Vest.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag eller i e-paperen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk