27. januar 2021
Årets Revy i Vallensbæk byder blandt andet på en grønthandler, der arbejder sort. En konfliktsky person, en nonne, en, der har mænd som hobby, en alkoholiker samt en letlevende kvinde.
Årets Revy i Vallensbæk byder blandt andet på en grønthandler, der arbejder sort. En konfliktsky person, en nonne, en, der har mænd som hobby, en alkoholiker samt en letlevende kvinde.
Foto: Vallensbæk Amatør Teater
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revy skyder papegøjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revy skyder papegøjen
Vestegnen - 21. oktober 2013 kl. 16:58

Revy: »Hvem har skudt papegøjen?,« spørger Vallensbæk Amatør Teater. Svaret fås i Revy 2013, som har premiere onsdag den 23. oktober.

Morsomt bliver det, lover Vallensbæk Amatør Teater. Indslagene handler ikke kun om, hvad der sker i Vallensbæk Kommune, men i hele det ganske land.

Yderligere spilledage er den 24., 25., 30. og 31. oktober samt den 1. november. Alle dage spilles klokken 19.30.

Det er fjerde gang, Vallensbæk Amatør Teater opfører revy.

Revyen to instruktører Dan Ejlersen og Per Kurtzhals er i fuld gang med musik, tekster og instruktion af skuespillerne.

Amatørteatret har fået flere nye medlemmer, der er mødt op på øve-aftener, som altid er om tirsdagen klokken 19 til 22 på Egholmskolen.

»Er det noget for dig at være skuespiller, eller har du lyst til at bruge dine kreative evner på at være med til arbejdet bag scenen, er du velkommen til at komme og hilse på os en tirsdag aften. Vi er en hyggelig og kreativ forening med 25 medlemmer p.t.,« skriver Vallensbæk Amatør Teater.

Revyen opføres i festsalen på Egholmskolen, Egholmvej 19 i Vallensbæk Strand.

Der vil være unummererede pladser. Man sidder ved lange borde og kan nyde kaffe/the eller kolde drikkevarer, som kan købes til fordelagtige teaterpriser. Ønsker man at købe sandwich, skal den bestilles senest dagen før klokken 18. Alt kan nydes under forestillingen.

Egen mad og drikkevarer må ikke medtages i teatret.

Billetter kan reserveres på hjemmesiden www.vallensbaekteater.dk eller på telefon 43 66 19 14 hver dag mellem klokken 16 og 18. Billetprisen er 80 kroner stykket. Sandwich koster 30 kroner.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?