20. januar 2018
En kvindelig passager i bybus 401A mod Campusområdet den 12. august er helt afgørende for politiet at få i tale. Hun er vidne til en sag om blufærdighedskrænkelse.
En kvindelig passager i bybus 401A mod Campusområdet den 12. august er helt afgørende for politiet at få i tale. Hun er vidne til en sag om blufærdighedskrænkelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser busvidne til krænkelse af lille pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser busvidne til krænkelse af lille pige
Opdateret 09. oktober 2013 kl. 14:52
Ringsted - 08. oktober 2013 kl. 12:29
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted: En ukendt kvinde greb ind, da en mandlig passager gjorde noget ved en 8-årige pige i bus 401A ved Campusområdet den 12. august.

I de næsten to måneder siden har politiet forgæves forsøgt at finde kvinden, fordi sagen om blufærdighedskrænkelse mod den mandlige passager bliver droppet uden hendes vidneforklaring, siger efterforskningsleder Lars Krogsgaard, Ringsted Politi.

Politiet genkendte manden på bussens overvågningskamera og fandt ret hurtigt frem til ham. Han afviser at have krænket pigen.

Pigen har en stik modsat opfattelse af, hvad hun blev udsat for i bussen.

Politiet har ikke grund til at tvivle på den 8-årige piges forklaring.

Problemet er, at uden vidnet er sagen en påstand-mod-påstand-sag. Den slags er anklagere generelt kede af at få fremmet i retten, fordi der skal meget mere end en påstand til at dømme nogen.

- Vi skal have vidnets opbakning til pigens forklaring. Det er selvfølgelig op til anklagemyndigheden at vurdere, hvad der skal ske, men uden det kvindelige vidne bliver jeg overrasket, hvis sagen bliver fremmet i retten, siger Lars Krogsgaard.

Kvinden er 30-40 år, cirka 170 centimeter høj, slank og med skulderlangt, sort hår.

I bussen den 12. august brugte hun briller med sort stel. Hun var iklædt en grå cardigan, en bordeaux-farvet bluse, sorte bukser og sorte sko. På sit venstre håndled havde hun et ur med blank kæde, og hun bar en sort taske.

Kvinden eller borgere, der kender til hende, kan kontakte Ringsted Politi på telefon 1 1 4 eller ringe direkte til Lars Krogsgaard på telefon 72 13 24 70.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk