23. september 2018
De omkring 1000 lam fra Vibygård Lam kan ses på markerne i forår, sommer og efterårsperioden ud mod Vibyvejen mellem Viby og Roskilde. Men til vinter bliver det for koldt, og lammene skal indenfor.
gallery icon

Se billedserie

De omkring 1000 lam fra Vibygård Lam kan ses på markerne i forår, sommer og efterårsperioden ud mod Vibyvejen mellem Viby og Roskilde. Men til vinter bliver det for koldt, og lammene skal indenfor.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danskerne spiser mere og mere lam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danskerne spiser mere og mere lam
Opdateret 08. oktober 2013 kl. 06:41
Roskilde - 07. oktober 2013 kl. 12:47
Af Malene Koops Grønborg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er blevet nemmere for de danske forbrugere at købe lammekød i et almindeligt supermarked. Der er nemlig mere at vælge imellem i både køle- og frysedisken, og det kan Frank Hansen, der er stifter og indehaver af Vibygård Lam i Viby tage en del af æren for.

Med sin besætning på omkring 3000 får, væddere og lam, hvor en tredjedel er netop lam, der slagtes, leverer han hver uge lammekød til Kalu A/S i Kødbyen, der distribuerer kødet videre til de danske supermarkeder og slagtere. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Lam er mere tilgængeligt end før. Lam når bredere ud end før og er ikke kun weekendmad, som få spiser. Flere kan lide smagen af lam og forbinder det ikke mere med at spise en uldtrøje, mener Malene Engell, der er marketingansvarlig hos Kalu A/S.

- Fersk lam er nu også tilgængeligt. Både irsk, økologisk og fra Vibygård Lam. Dette giver folk muligheden for at vælge mellem flere varianter og mange udskæringer, hvor der før kun var en frossen lammekølle fra New Zealand som eneste alternativ, siger Malene Engell.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk