15. juni 2021
Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K) debuterede som vinterbader i lørdags i 10 grader varmt vand.
gallery icon

Se billedserie

Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K) debuterede som vinterbader i lørdags i 10 grader varmt vand.
Foto: Jesper Alstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Iskold dukkert til borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iskold dukkert til borgmester
Opdateret 09. oktober 2013 kl. 14:03
Hørsholm - 07. oktober 2013 kl. 06:00
Af Lars Sandager Ramlow

I juni, da solen stod højt på himlen og temperaturen var høj, tog borgmester Morten Slotved (K) og formanden for Sport, Fritid og Kulturudvalget Nadia Hageskov (K) imod et tilbud fra Hørsholm-Rungsted Vikingelaug.

Lauget havde søgt om tilskud til et nyt gulv i klubhuset »Vinterpaladset« på Rungsted Havn, og i forbindelse med mødet blev de to politikere inviteret til at bade med en dag - og det blev aftalt, at det skulle ske til »Standerhejsningen«, som markerer starten på vikingeåret.

Markeringen var i lørdags - og de to politikere så en anelse bekymrede ud, da de mødte op tidligt om morgenen på Sydmolen med badetøjet under armen. Det blæste, solen var så småt på vej op, luften var fugtig efter nattens regn og vandtemperaturen hele ti grader...

- Der findes politikere, som holder deres løfter - og her siger vi ikke et ord om, at der snart er kommunalvalg. Så de to hoppede i vandet. De sagde godt nok mange lyde, som mest minder om dem, man kender fra tegneseriernes talebobler, fortæller høvding i vikingelauget Erling Madsen

De to politikere fik også en rundvisning på Vinterpaladsets få, men menneskefyldte kvadratmeter - og under Høvdingens tale blev der klappet, da han nævnte, at Hørsholm Kommune just har givet et tilskud på 50.000 kroner til et nyt gulv.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?