30. september 2020
Kæmpevindmøllerne er taget ud af Lejre kommunes kommuneplan 2013, indtil en ministerundersøgelse om lavfrekvents støjs eventuelle skadevirkninger er bragt til ende.
Kæmpevindmøllerne er taget ud af Lejre kommunes kommuneplan 2013, indtil en ministerundersøgelse om lavfrekvents støjs eventuelle skadevirkninger er bragt til ende.
Foto: Jens Øster-Mortensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpemøller sat på stand-by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpemøller sat på stand-by
Opdateret 04. oktober 2013 kl. 21:06
Lejre - 03. oktober 2013 kl. 08:41
Af Agnete Vistar

Lejre: Om kæmpevindmøllerne er sendt helt til tælling i Lejre, eller om de blot er på stand-by et par år, før de gør deres entré, er endnu ikke afgjort. Det skriver DAGBLADET Roskilde torsdag.

Svaret blæser i vinden efter en heftig debat i Lejres kommunalbestyrelse, hvor de borgerlige partier gerne havde set, at alle politikere havde skrevet under på, at man ikke vil have 130 meter høje vindmøller i Lejre. Foreløbig er afsnittet om møllerne taget ud af kommuneplanen.

- Vi tager afsnittet ud med henblik på at afvente undersøgelsen, før vi tager en beslutning om, hvad vi skal gøre. Vi er nødt til at bede administrationen om at arbejde videre med andre metoder, så vi kan nå vores mål om 30 procent vedvarende energi i Lejre i 2020, sagde borgmesteren.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk