10. december 2018
Kathrine Toldsted (tv) har set fordelene i at være medlem af Køge Økologiske Fødevare Forening. Derfor meldte hun sig ind i foreningen.
gallery icon

Se billedserie

Kathrine Toldsted (tv) har set fordelene i at være medlem af Køge Økologiske Fødevare Forening. Derfor meldte hun sig ind i foreningen.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus med økologisk grønt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus med økologisk grønt
Køge - 20. september 2013 kl. 20:00
Af Lene Ploug Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge: I køkkenet i Det Grønne Hus står et par medlemmer fra Køge Økologiske Fødevare Forening (KØFF).

De er ved at tilberede et lækkert måltid mad af årstidens økologiske grøntsager. Champingon-patéen dufter inde fra ovnen, og på disken står hjemmebagte boller og kager og en farverig salat med gulerødder, hvidkål, rødbeder.

Maden er til de medlemmer, der hver onsdag mellem 16-19 kommer for at hente ugens pose med økologiske, lokale grøntsager.

I anledningen af foreningens åbent hus, kan de netop byde velkommen til medlem nummer 106.

- Jeg har lige meldt mig ind. Jeg har tidligere set om den slags fællesskaber i fjernsynet, og synes, det er en god ide. Og så vil jeg også gerne til at spise lidt mere grønt, siger Cathrine Toldsted.

Læs mere i DAGBLADET Køge, fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk