25. oktober 2021
Kate Jacquerot fra Venstres Hovedbestyrelse satser på at komme i Furesø Byråd.
Kate Jacquerot fra Venstres Hovedbestyrelse satser på at komme i Furesø Byråd.
Foto: ian broo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-spids vil i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-spids vil i byrådet
Opdateret 24. september 2013 kl. 15:13
Furesø - 30. august 2013 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer

Furesø: Kate Jacquerot, der er medlem af Venstres Hovedbestyrelse gennem de seneste 19 år, har meldt sig som kandidat for Venstre til kommunalvalget i Furesø til efteråret. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Da Pernille Melgaard Andersen har måttet forlade listen, fordi hun med sin familie flytter til Singapore af jobmæssige årsager, består Venstres liste hermed fortsat af 18 kandidater. Kate Jacquerot placeres nederst på listen.

Kate Jacquerot er 44 år gammel, gift og har to børn i alderen ni og 13 år. Hun har været bosiddende i Stavnsholt gennem de seneste 15 år. Hun har til daglig en ledende juridisk stilling i Rigspolitiet. Kate Jacquerot siger om sit kandidatur:

- Efter så mange år i det organisatoriske arbejde i Venstres top glæder jeg mig nu til at skulle føre politik ud i livet og skabe nye og friere muligheder for Furesøs borgere. For mig er det selvfølgelig vigtigt, at vi har gode skoler og fritidsmuligheder for vores børn. Men jeg vil også arbejde for en bedre trafikafvikling i kommunen. Jeg er én af dem, der tit spilder min tid ved at sidde i kø. Det skal vi gøre noget ved, så familiernes vilkår bliver bedre, udtaler hun og fortsætter:

- Som jurist i staten gennem rigtig mange år har jeg stor viden om offentlig administration, og de erfaringer vil jeg tage med mig ind i lokalpolitik. Jeg vil arbejde for en endnu bedre og mere effektiv kommunal administration. Vi kan gøre det bedre og mere effektivt til gavn for borgerne.

Gustav Juul, Venstres borgmesterkandidat, siger om Kate Jacquerots kandidatur:

- Det er noget af en appelsin, der er dumpet ned i Venstres turban. At få en kapacitet som Kate ombord, med solid politisk erfaring og masser af ny energi, er rigtig glædeligt. På den måde passer Kate rigtig godt ind på Venstres liste og er med til at give endnu større bredde.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?