3. april 2020
Novo Nordisk i Kalundborg får besøg af mange af de 3000 amerikanske Novo-medarbejdere, der er i Danmark i disse uger.
Novo Nordisk i Kalundborg får besøg af mange af de 3000 amerikanske Novo-medarbejdere, der er i Danmark i disse uger.
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3000 amerikanere besøger Novo Nordisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3000 amerikanere besøger Novo Nordisk
Opdateret 28. august 2013 kl. 09:24
Kalundborg - 27. august 2013 kl. 16:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

3000 af Novo Nordisks medarbejdere i USA deltager i disse uger i en række uddannelsesaktiviteter i Danmark. Formålet med at holde det i Danmark - i denne uge og i den forgangne uge - er at give medarbejderne muligheden for at opnå bedre forståelse for Novo Nordisks virksomhed, dens produktionsprocesser og koncernens historie.

- Gæsterne skal under deres ophold i Danmark blandt andet besøge hovedkonteret i Bagsværd samt produktionsfaciliteter i både Hillerød og Kalundborg, oplyser Stine Gry Roland, der er kommunikationsansvarlig for Novo Nordisk i Kalundborg.

De mange gæster, der fortrinsvist er indkvarteret i København, ankommer til rundvisninger på Kalundborg-fabriksanlægget i busser. Når de er kommet ind ad porten på Hallas Allé i Kalundborg, befinder de sig på Novo Nordisks største fabriksareal med et samlet areal på 135 hektar, svarende til 270 fodboldbaner.

Indenfor Novo-voldene i Kalundborg arbejder der over 2400 Novo Nordisk-medarbejdere, og der produceres insulin, blødermedicin og væksthormon.

Omkring 23 millioner mennesker med diabetes verden over behandler sig med diabetesprodukter, som er produceret i Kalundborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk