25. oktober 2021
Fra venstre ses Torben Rix (Tune Borgerliste), Henrik Gliese Pedersen, (Radikale Venstre) og Henrik Klem Lassen (Liberal Alliance).
Fra venstre ses Torben Rix (Tune Borgerliste), Henrik Gliese Pedersen, (Radikale Venstre) og Henrik Klem Lassen (Liberal Alliance).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De små partier vil stå frit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De små partier vil stå frit
Greve - 23. august 2013 kl. 08:40
Af Mogens Lange

Greve: Tre af de små partier i Greve Kommune, R,LA og Tune Borgerliste, har indledt et samarbejde, der i praksis betyder, at de tre partiers stemmer lægges sammen. Det øger muligheden for, at mindst et af dem kommer i byrådet. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Målet for alle tre partier er en plads i byrådet, men vi må også erkende, at kampen om pladserne bliver hård, og derfor er det en fordel for de mindre partier at indgå valgforbund med hinanden frem for med et stort parti, siger Det Radikale Venstres spidskandidat Henrik Gliese Pedersen.

Henrik Klem Lassen er spidskandidat for Liberal Alliance.

- For LA bliver kommunevalget en lakmusprøve på, at vi ikke bare landspolitisk, men også lokalpolitisk kan holde fast i en liberal linie, siger han.

Det tredie parti i samarbejdet er Tune Borgerliste, der er opstået i kølvandet på balladen om salg af den private børnehave i Tune,

- Tune er blevet en økonomisk malkeko for Greves politikere, der behandler Tune borgerne som andenrangs. Det hjælper ikke at have Tune borgere i de store partiers byrådsgrupper. Enten formår de ikke at varetage Tunes interesser, eller også vil de ikke, sige Torben Rix, der er spidskandidat for Tune Borgerliste.

Såvel Dansk Folkeparti som Borgerliberale i Greve har valgt at stå helt frit i valgkampen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?