27. januar 2021
Familien Kristjansen er tilbage på banen for at genrejse Slagelse Bokseklub. Kristjan Kristjansen fankeret af sønnerne Lars (tv) og Martin. Arkivfoto
Familien Kristjansen er tilbage på banen for at genrejse Slagelse Bokseklub. Kristjan Kristjansen fankeret af sønnerne Lars (tv) og Martin. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den gamle garde er på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den gamle garde er på banen
Opdateret 16. august 2013 kl. 22:52
Sport - 16. august 2013 kl. 22:12
Af Henning Fristed

Boksning: Efter en turbolent afslutning på sidste sæson, der endte med et forsøg på at vælte den siddende bestyrelse, er Slagelse Bokseklub klar til at starte næsten helt forfra.

Torsdag var der opstart i klubben med »den gamle garde« på banen.

Kristjan - overhovedet i familiedynastiet Kristjansen - er sammen med den ældste søn Martin plus trænerne Allan Hintze, David Maccow, Jimmi Nielsen og Mogens Hjort gået i gang med igen at få sat tingene i perspektiv.

Lars Kristjansen, den yngste søn, er på grund af sit arbejde som politibetjent ikke med i »startopstillingen«, men han træder til som afløser for far Kristjan Kristjansen, når denne går på ferie.

Storebror Martin Kristjansen, tidligere dansk mester og professionel, vil til gengæld være fast træner-inventar i bokselokalet.

- Vi har fået mere frie tøjler, og det kan man mærke på motivationen hos bokserne. Vi må se, om vi kan »lave« nogle nye talenter og håbe, vi kan trække nogle af »de gamle« boksere til, siger Kristjansen den »mellemste«.

Læs mere i Sjællandske lørdag.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?