24. november 2020
Jannie Frost Iversen har været sæsonmedarbejder i Letkøb på Omø siden 1984, og i 2001 blev hun bestyrer af butikken. Hun skal tænke mange år tilbage for at komme i tanker om en tilsvarende god sommer.
gallery icon

Se billedserie

Jannie Frost Iversen har været sæsonmedarbejder i Letkøb på Omø siden 1984, og i 2001 blev hun bestyrer af butikken. Hun skal tænke mange år tilbage for at komme i tanker om en tilsvarende god sommer.
Foto: Annika Fossá
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistboom på øerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistboom på øerne
Opdateret 14. august 2013 kl. 06:17
Slagelse - 14. august 2013 kl. 06:00
Af Annika Fossá

De fleste kan nok godt blive enige om, at sommeren 2013 har været exceptionelt god, meget tør og ikke mindst rigtig varm. Med varmen og det gode vejr kommer turisterne også, og det har de især mærket ude på øerne, hvor de i år taler om et turistboom, som de sjældent har set før.

Havnefoged i Agersø Havn, Jacob Lund, kan berette om en sommer ud over det sædvanlige.

- Det ser rigtig godt ud. Vi er oppe på omkring 2500 sejlere, og det er godt 20 procent mere end sidste år. Faktisk svarer det tal, som vi er oppe på nu, næsten til det antal sejlere, som vi havde hele sidste år, hvor vi lå på 2560, og sæsonen er ikke slut endnu, fortæller Jacob Lund.

Tomme hylder i Letkøb

På Omø har de også kunnet mærke det gode vejr i både travlhed og omsætning.

I Letkøb har de haft mere travlt, end de har haft i mange år.

- Vi har faktisk haft det problem, at vi dårligt har nået at fylde op med varer, men det er jo et luksusproblem, griner købmanden, som håber, at folk vil være lige så gode til at støtte op om den lille købmandsbutik resten af året

Mere af den slags, tak

I Visitvestsjælland er de naturligt nok glade for de mange turister, og ifølge Mie Danielsen, har øerne kun sig selv at takke for den uovertrufne turistsæson.

- Vores turistsæson varer ikke særlig længe, og de tre-fire uger, hvor sæsonen kører for fulde gardiner, skal der laves nogle aktiviteter, og det har de været rigtig gode til på Agersø og Omø, lyder det fra turistdirektør Mie Danielsen. n

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk