25. oktober 2021
- Det er klart en personlig oprejsning for Sass Larsen. Man kan være enig eller uenig med hans politiske projekt, men han er en af Socialdemokraternes hårde hunde, siger venstrefløjsiagttager, medierådgiver Mikkel Skov Petersen.
- Det er klart en personlig oprejsning for Sass Larsen. Man kan være enig eller uenig med hans politiske projekt, men han er en af Socialdemokraternes hårde hunde, siger venstrefløjsiagttager, medierådgiver Mikkel Skov Petersen.
Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medierådgiver: Personlig oprejsning til Sass Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medierådgiver: Personlig oprejsning til Sass Larsen
Opdateret 09. august 2013 kl. 19:50
Sjælland - 09. august 2013 kl. 17:22
Af Tine Fasmer

Tre sjællandske folketingsmedlemmer er påvirket af dagens ministerrokade. Det er en fjerde, sundhedsminister Astrid Krag (SF), til manges overraskelse ikke.

Henrik Sass Larsen (S), der er valgt i Køge, afløser SF-formand Annette Vilhelmsen på erhvervs- og vækstministerposten.

- Det er klart en personlig oprejsning for Sass Larsen. Man kan være enig eller uenig med hans politiske projekt, men han er en af Socialdemokraternes hårde hunde, der har sat klare mål og gået efter dem, siger venstrefløjsiagttager, medierådgiver Mikkel Skov Petersen, der pointerer, at Annette Vilhelmsens socialministerpost med tilføjelsen integration og unge styrker SF's muligheder for at profilere sig.

- Det vil give SF flere kort på hånden og mulighed for at få noget kant. Der er ingen tvivl om, at både S og SF har brug for en revitalisering og for at konsolidere sig i den sidste halvdel af regeringsperioden, mens De Radikale både kan vende sig mod De Konservative og sidde i regering med venstrefløjen, siger Mikkel Skov Petersen.

Astrid Krag(SF), der er valgt i Roskilde, overlever på sundhedsministerposten trods sommerens gætterier på det modsatte.

Trøstpræmier

Mette Gjerskov (S), valgt i Roskilde, mister fødevareministerposten.

Socialdemokraternes politiske ordfører Magnus Heunicke, der er valgt i Næstved, bliver ikke som spået minister i denne omgang. Han får dog den ikke uvæsentlige opgave som statsrevisor.

Også Gjerskov får en trøstpræmie. Hun bliver formand for Udenrigspolitisk Nævn.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?