30. september 2020
Kasper Bonde Pedersen studerer på Køge Handelsskole, og hans viden fra studiet kom ham til nytte, da han skulle starte sin virksomhed.
gallery icon

Se billedserie

Kasper Bonde Pedersen studerer på Køge Handelsskole, og hans viden fra studiet kom ham til nytte, da han skulle starte sin virksomhed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung iværksætter klarer dine indkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung iværksætter klarer dine indkøb
Opdateret 01. august 2013 kl. 14:09
Køge - 29. juli 2013 kl. 13:02
Af Jens Villemoes

Køge: Tunge poser, varer der er svære at nå, og skilte, der er svære at læse.

For mange ældre er de daglige indkøb besværlige og tidskrævende, og det er netop denne målgruppe, som en ung handelsskoleelev fra Køge vil hjælpe med en nystartet virksomhed.

20-årige Kasper Bondegaard Pedersen har tidligere arbejdet i Netto, og hans oplevelser der, gav ham inspiration til at starte sin egen virksomhed.

- Jeg så mange ældre kunder, som havde svært ved at læse deres egen indkøbssedler eller nå ting på de høje hylder. Jeg fik tit ondt af dem og forsøgte at hjælpe, når jeg kunne, og det gav mig så ideén til at starte for mig selv.

Hans nye virksomhed »Hjælp til indkøb« henvender sig i første omgang til kunder i Køge, men hvis konceptet bliver en succes håber han, at han kan udbrede idéen til resten af kommunen og længere væk.

I opstartsfasen er prisen for at få købt ind 25 kroner plus 5 procent af varernes værdi. Målsætningen er at levere varerne inden for en time, og kunderne kan vælge mellem tre forskellige butikker. I første omgang er det ikke målet, at virksomheden skal give overskud fra dag ét.

- Jeg starter forsigtigt og beskedent. Der er mange iværksættere, som brænder sig på nye virksomheder. Nu skal konceptet prøves af, og så vil jeg koncentrere mig om at sprede kendskabet til ordningen og om at opbygge en stor kundebase, siger han.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk