25. oktober 2021
Kvinderne haler ind på mændene når det handler om at oprette de digitale annoncer for brugte varer.
Kvinderne haler ind på mændene når det handler om at oprette de digitale annoncer for brugte varer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinderne overtager brugt-salget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinderne overtager brugt-salget
Opdateret 30. juli 2013 kl. 08:06
Sjælland - 29. juli 2013 kl. 11:50
Af Cecilie Hänsch

Sjælland: Hver eneste borger i Herfølge har - i gennemsnit - lidt over tre annoncer på dba.dk. Det fastholder Herfølge som den by i landet, hvor indbyggerne er mest aktive sælgere på dba.dk.

Og sjællænderne fastholder førertrøjen; for det er ubetinget sjællænderne, der topper listen med antallet af annoncer for alt lige fra brugte børnecykler til fejemaskiner og sofaborde.

Og så er der det med kønnenes kamp. Tendensen har været klar over hele landet; kvinderne haler ind på mændene når det handler om at oprette de digitale annoncer for brugte varer. Men på Sjælland er fordelingen netop tippet: 51 procent af brugerne er kvinder.

Fejemaskiner og iPhone

De tre store søge-kategorier er tøj, møbler og udstyr til børn. Men søgningernes indhold svinger dog fra år til år. Sidste års vinter fik f.eks. de sjællandske brugere af dba.dk til at søge på fejemaskine oftere end de søgte på noget som helst andet.

- I år er søge-feltet ændret til iPhone. Tæt fulgt af iPad og spisebord, fortæller Simon Karsø, kommunikationschef for DBA og eBay Danmark.

I løbet af første halvår 2013 har sjællænderne oprettet flere end 1,2 millioner annoncer på dba.dk - det er næsten en fordobling i forhold til samme periode sidste år. Samtidig foregår flere og flere søgninger på dba.dk via mobil-telefonen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?