18. juli 2019
Stigen ølsalg og prktiske problemer på den nuværende adresse i det konkursramte Holmegaard Park i Fensmark får nu Næstved Bryghus til at flytte til Næstved i de gamle Fønif-lokaler. Privatfoto
Stigen ølsalg og prktiske problemer på den nuværende adresse i det konkursramte Holmegaard Park i Fensmark får nu Næstved Bryghus til at flytte til Næstved i de gamle Fønif-lokaler. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Bryghus flytter til Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved Bryghus flytter til Næstved
Opdateret 15. juli 2013 kl. 06:35
Næstved - 15. juli 2013 kl. 06:00
Af Robert Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holmegaard Parks konkurs sidste år og et stigende salg får nu ejerne af Næstved Bryghus til at rykke teltpælene op og flytte fra Fensmark til Næstved.

Næstved Bryghus har lejet lokaler på Fabriksvej 26 i Næstved. Det var her Føniks bryggeriet havde til huse i 2012, så lokalerne er ny-indrettet til bryggeridrift.

I forbindelse med flytningen har Næstved Bryghus udvidet ejerkredsen for at sikre fortsat ekspansion.

Ud over de nuværende ejere Peer Holgersen og Herman Hansen er Jens Steffen Hansen, Lorange Vinhandel, Næstved; Carsten Hyld, Maltbazaren, Næstved; John Serrtizlev, Slagelse Bryghus, Slagelse og John Henriksen, Herning nu med til at sikre den fremtidige drift.

Jens Steffen Hansen er blevet udnævnt til direktør, og Carsten Hyld er blevet bestyrelsesformand. Næstved Bryghus bliver i samme forbindelse omdannet til et aktieselskab.

- Med placeringen tæt på bykernen, er det håbet, at Næstved Bryghus A/S bliver en del af bylivet, siger den nyudnævnte direktør Jens Steffensen Hansen.

Det er en af bryggeriets ambitioner at skabe liv og glade dage omkring bryggeriet, så den store gårdsplads skal i fremtiden også bruges til forbrugermesser, udskænkning og musikalsk underholdning.

Næstved Bryghus A/S får med de nye tiltag øget sin produktionskapacitet væsentligt og er allerede nu i kontakt med flere kontraktbryggerier og indehavere af "privat brands" om produktion af deres øl, fortæller direktøren

I øjeblikket er der travlhed med at få installeret og monteret bryggeriet på Fabriksvej 26. Planen er, at bryggeriet er klar til at sætte første bryg over i midte af august i år.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk