26. september 2018
Vilkår
Betingelser ved køb

Du betaler med kreditkort, når du køber adgang til e-aviserne på sn.dk.
Hvis du ønsker at forlænge dit digitale abonnement, skal du foretage et nyt køb til den digitale avis.
Det er dit ansvar, at de oplyste kort- og kontooplysninger er korrekte.
Du modtager en kvittering pr. e-mail, når du har købt dit digitale abonnement. Du bør gemme kvitteringen, så du har den, hvis du får brug for den.
Sjællandske Medier håndterer ikke og gemmer ikke kortoplysninger, men anvender Quickpay til håndtering af betaling for digitale abonnementer.
Ved køb af 1 måneds e-avis eller derover har du samtidig adgang til e-avis-arkiv 30 dage tilbage. Er man abonnent af lørdags udgaven alene,har man ligeledes adgang til lørdags arkivet 30 dage tilbage for den valgte publikation.
Har du behov for arkiv længere tilbage kan du købe ubegrænset adgang til arkivet for 20,- kr. pr dag. Arkivet går tilbage til 18/6 2009,- dog ikke for Nordvestnyt, der har arkiv tilbage til 1/5 2013.
Ved køb af e-avis eller et af vores øvrige abonnementer accepterer du Sjællandske Mediers handels- og leveringsbetingelser, som vi forudsætter, at du har læst, før dit køb.

Fortrydelse

Som forbruger har du mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage fra købstidspunktet. Fortrydelsesretten bortfalder i det øjeblik e-avisen er taget i brug.

Sikkerhed/brugeradgang

Vi opfordrer til, at du gemmer den e-mail, du får fra os med dine brugerregistreringer. Heri fremgår dit brugernavn og adgangskode til DAGBLADETs, Frederiksborg Amts Avis’, Nordvestnyts eller Sjællandskes e-avis. Disse oplysninger er nødvendige at have ved hånden, hvis du får brug for at henvende dig til os med spørgsmål om e-avisen.
Adgangen til e-aviser er personlig. Derfor må brugernavn og adgangskode ikke deles med andre end medlemmer af din private husstand.
Brugerprofilen giver adgang for op til 5 enheder samtidig, dvs. du har mulighed for at tilgå avisen på både pc, tablet og smartphone. Vi registrerer enhederne i 7 døgn fra login tidspunktet, Sjællandske Medier kan kontaktes, hvis du indenfor denne periode har skiftet enheder eller har problemer med at logge ind.
Såfremt brugernavn/adgangskode eller adgangen til e-avisen misbruges på nogen måde, forbeholder Sjællandske Medier sig ret til at lukke adgangen til e-avisen med øjeblikkelig virkning.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Generelt beder vi kun om personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du opretter brugeradgang til e-avisen.
Personlige oplysninger omfatter navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-mail.

Tilmelding til tjenester og ydelser på www.sn.dk - herunder e-avisen, er baseret på frivillighed. Identificerbare oplysninger, du afgiver, bruges internt på Sjællandske Medier for at opnå større kendskab til vores brugere, og hjælpe os med kontinuerligt at forbedre www.sn.dk.

Opbevaring af personoplysninger

Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Adgangen til alle registrerede brugerdata på www.sn.dk er begrænset til udvalgte medarbejdere på Sjællandske Medier, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, om oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder.
Det er desværre ikke muligt at garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når vores servere. Så selvom vi forsøger at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information.
Du sender altså dine data på eget ansvar.
Når du registrerer dig på www.sn.dk eller på anden vis opgiver dine oplysninger, så videregiver eller sælger vi under ingen omstændigheder oplysninger, som kan forbindes med identificerbare individer, til tredje part uden din tilladelse.
Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke bliver videregivet eller solgt til tredje part.

Du kan læse mere om persondataforordningen her

Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på www.sn.dk og i DAGBLADETs, Frederiksborg Amts Avis’, Nordvestnyts og Sjællandskes e-aviser stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne udprinte enkelte kopier til dit eget private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler mv., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.
Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Sjællandske Medier. Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt os på telefon 5761 2500 eller send en e-mail til sndk@sn.dk.

Tekniske krav til pc

Sjællandske Mediers digitale indhold kan tilgås på følgende platforme/browsere, der understøtter HTML-teknologien.
PC: Windows 7, 2 gigabyte arbejdshukommelse, Internet Explorer 11.0, Google Chrome, Mozilla Firefox eller lign. browser.
MAC: OS X 10.5 (Leopard), 2 gigabyte arbejdshukommelse, Safari, Google Chrome eller lign. browser.

Tekniske krav til mobile enheder

Mobile enheder: E-aviserne kan læses via app til Apple iPhone/iPad - Apple iOS (fra Version 7.0) samt mobile enheder baseret på Android styresystemet fra version 4.2 (f.eks.: Samsung tablet og mobil, HTC mobil osv.).
E-avisen downloades på de mobile enheder og kræver derfor lagerplads på enheden.