20. januar 2020
Frederikssund Vikingespil byder i år på Restaurant Frigg, hvor restaurantchef Tina Friis Jensen her ses i gang med at stege æbler til desserten i en 20 fods køkkencontainer på Kalvøen.
gallery icon

Se billedserie

Frederikssund Vikingespil byder i år på Restaurant Frigg, hvor restaurantchef Tina Friis Jensen her ses i gang med at stege æbler til desserten i en 20 fods køkkencontainer på Kalvøen.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God mad gjorde vikinger høje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God mad gjorde vikinger høje
Opdateret 09. juli 2013 kl. 09:06
Frederikssund - 06. juli 2013 kl. 06:03
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund: Vikingeretter og syngende trælle går hånd i hånd i Frederikssund Vikingespils nyskabelse »Restaurant Frigg«, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den nye udendørs restsurant sørger for at udfordre publikums ganer med retter, som er lavet af råvarer, som vikingerne havde adgang til for omkring 1000 år siden.

- Vikingerne var meget høje, for de fik en ordentlig kost - i hvertfald de rigeste. Men i den »mørke middelalder« begyndte folk at spise dårligere, og så blev de ikke så høje, siger restaurantchefen Tina Friis Jensen.

Hun har fået seks kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby til at hjælpe sig.

Vikingespillet »Hagbard og Signe« opføres til og med den 14. juli, dog ikke mandag.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag