11. maj 2021
Thomas Hansen ved den vej, der blev forskudt ind over hans grund, så Kubens rækkehuse kunne få private forhaver.
Thomas Hansen ved den vej, der blev forskudt ind over hans grund, så Kubens rækkehuse kunne få private forhaver.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gårdejere føler sig krænket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gårdejere føler sig krænket
Opdateret 13. december 2009 kl. 21:20
Furesø - 12. december 2009 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kirke Værløse: Der er fuglefløjt og masser af frisk luft omkring Mosedamgård, men der er også mislyde og tunge beskyldninger om magtmisbrug og overgreb i luften. Gårdens ejere, Suzanne og Thomas Hansen, føler sig dybt krænket over både myndighedernes og Kubens ageren i en sag om deres jord.

En morgen i januar 2006 så de pludselig, at der blev sat skelpæle op på deres jord langs Lejrvej. Jorden skulle bruges til private forhaver til de boliger, Kuben skulle sælge. Og de haver var nødvendige, for at rækkehusene overhovedet kunne sælges, lød beskeden.

Da Suzanne og Thomas Hansen klagede deres nød til kommunen, fik de at vide, at der forelå en aftale, som der ikke kunne rokkes ved. Rækkehusene kunne ikke sælges, hvis de lå direkte ud til vejen. Derfor måtte man forskyde vejen ind på Mosedamsgårds grund.

Tilliden til myndighederne fik yderligere et knæk, da gårdejerne følte, at den pris, de blev tilbudt, var latterlig lav. Det endte med ekspropriation, og med at parrets indvendinger blev afvist af både Vejdirektoratet og retten. Oven i købet blev parret pålagt at betale sagens omkostninger. En sag, der er anket, og som endnu ikke er afgjort. Men hvad der er afgjort, er, at Suzanne og Thomas Hansens tillid til myndighederne kan ligge på et meget lille sted.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?