23. februar 2020
Swingtime har masser af tilbud til de danseglade - året rundt.
Swingtime har masser af tilbud til de danseglade - året rundt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerdans i højsædet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerdans i højsædet
Furesø - 02. juli 2013 kl. 06:00
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Farum: Mandag slog Swingtime atter dørene op for de populære sommerdanseskoler. Både i uge 27 og uge 28 bliver der danset hele dagen i Swingtimes lokaler ved Farum Kulturhus. Første uge er det de yngste børn fra 6-10 år, og ugen efter gælder det så de lidt større børn.

- Vores sommerdanseskoler er meget populære, og igen i år er der desværre venteliste til ugen for de mindste børn, mens der stadig er enkelte pladser tilbage i uge 28, hvor de lidt større børn danser, fortæller ejer og arrangør, Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime til Frederiksborg Amts Avis.

Børnene skal stort set alle dansegenrer igennem i løbet af ugen. Alt fra hip hop til klassisk ballet, standard danse og breakdance. Der bliver med garanti dans for enhver smag - og dansesko.

- Begge uger afsluttes med et stort show på Farum Bytorv. Jeg er rigtig glad for vores samarbejde med Farum Bytorv. Pladsen hos os bliver lidt trang, når både forældre og bedsteforældre og så videre tropper op fredag eftermiddag for at se, hvad eleverne har lært i ugens løb. Derfor har vi sammen med Farum Bytorv valgt at showet skal være på Store Torv. Begge fredage (den 5. og 12. juli) kan man således opleve et fantastisk danseshow med alle genrer og masser af glade dansebørn. Showet starter klokken 15 og forventer at tage omkring 45 minutter. Alle er velkomne til at ligge vejen forbi Store Torv og nyde de skønne dansebørn og den dejlige musik, forklarer Elisabeth Dalsgaard.

Efter endt sommerskole er der ferie på danseskolen frem til sæsonstart 2. september. Men det betyder ikke ferie for Elisabeth Dalsgaard og hendes team fra Swingtime.

- Ne,j vi har travlt med at forberede den store efterårssæson. Og så danser vi med hele Furesø flere tirsdage bag Farum Arena. Jeg vil undervise i mit eget koncept, Ballroom Fitness, henholdsvis tirsdag den 9. og 23. juli samt 6. august, siger hun.

Her kan de lokale borgere få lov at opleve Elisabeth Dalsgaard for fuld udblæsning. Og få en for smag på hvorfor den lokale instruktør netop er kåret til Årets instruktør - i England vel og mærke. En pris der har givet hende stor international hæder og ikke mindst spændende oplevelser.

- Ja, jeg skal til England, Spanien, Sydafrika, Lanzarote og De Dansk Vestindiske øer - alt sammen indenfor de næste fen måneder. Så jeg - og Swingtime - går dermed en meget spændende tid i møde, slutter Elisabeth Dalsgaard, der altså ud over at undervise ude i den store verden, også underviser i Furesø og glæder sig til at byde op til dans - både her i sommerperioden bag Farum Arena men også til sæsonstart hos Swingtime til september.