23. maj 2019
Dorthe og Daniel Irvold, indehavere af 'Irvold Data' i Lundby, ser mange store fordele for Lundby med fibernet - blandt andet flere hjemme-arbejdspladser. Pressefoto
Dorthe og Daniel Irvold, indehavere af 'Irvold Data' i Lundby, ser mange store fordele for Lundby med fibernet - blandt andet flere hjemme-arbejdspladser. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fibernet får huspriser til at ryge op i Lundby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fibernet får huspriser til at ryge op i Lundby
Ugebladet Sydsjælland - 24. juni 2009 kl. 12:05
Af Niels Bangild
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Lundby // Veje og fortove bliver gravet op. Gravemaskiner og mandskab i orange arbejdstøj arbejder koncentreret i gadebilledet. Inden længe er vi dækket af fibernet. Men hvad skal vi egentlig bruge det til?

Spørsgmålet rejses af Dorthe og Daniel Irvold, indehavere af 'Irvold Data' i Lundby - og de kender svarene:

- I Lundby er SEAS-NVE i gang med at lægger fiber ned igennem hovedgaden. Mange andre steder i vores region er fibernettet allerede etableret, og borgerne har modtaget tilbud om at koble sig på, siger de.

- Men mange føler sig ikke helt orienteret om, hvilke muligheder der egentlig åbner sig med hurtigt internet.

- Fibernet er i princippet bare rør i jorden. Men så snart man har adgang til fibernet, kan man selv vælge indholds-leverandør, og så vil der være forskellige muligheder indenfor internet, tv og telefoni.

- Hvis man er storforbruger af internet, så vil fibernettet være en mærkbar forbedring i forhold til de fleste typer bredbånd.

- Der ud over vil der være mulighed for bedre kvalitet lyd og billeder på tv'et og flere tv-kanaler at vælge imellem. Og endelig vil det være muligt at reducere telefon-regningen.

- Ud over de tekniske forbedringer, der følger med fiberforbindelser, er der nogle helt andre fordele for vores område.

- En velfungerende infrastruktur er som eksempel afgørende for, hvor tiltrækkende land-områderne er for tilflytning.

- Fibernet giver den bedste grobund for etablering af hjemme-arbejdspladser, så der er mulighed for at lette pendler-presset.

- Og faktisk har undersøgelser vist, at at huspriserne de seneste måneder er steget med hele syv procent i Lundby - netop den periode, hvor de første spadesstik er taget til at forbedre infrastrukturen i området.

Info: info irvold-data.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk