13. august 2020
Sundhedsplejerskernes lokale i Præstø har fungeret som kursus-lokale i efteråret for en gruppe mødre, som på gulvet har givet deres små børn massage og zoneterapi under vejledning af Erene Breineberg. Privatfoto
Sundhedsplejerskernes lokale i Præstø har fungeret som kursus-lokale i efteråret for en gruppe mødre, som på gulvet har givet deres små børn massage og zoneterapi under vejledning af Erene Breineberg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Baby-massage er et stort kærtegn for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baby-massage er et stort kærtegn for livet
Ugebladet Sydsjælland - 30. november 2009 kl. 11:25
Af Niels Bangild
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Præstø: Kærtegn for livet.

Så poetisk udtrykker Erene Breineberg sig, når hun skal sætte ord på 'Baby-massage med Zoneterapi' - et kurus-forløb, som aftenskolen LOF Vordingborg, i Præstø, Stege og Vordingborg med succes har gennemført i efteråret, og som vender tilbage til januar efter juleferien.

Erene Breineberg, der bor på Masnedø, er uddannet pædagog med speciale i de 0-3-årige og hun har suppleret sin pædagoguddannelse med en uddannelse som zoneterapeut og baby-massage.

- Man kan se; ja ligefrem høre pludre-lyde som udtryk for at børnene nyder den tætte kontakt med deres mor, som opstår under massagen, og det er netop det, der er en af de primære fordele ved massagen, forklarer Erene Breineberg.

- Massagen skaber tryghed og tillid, hvilket er med til at støtte hele barnets udvikling, samtidig med at mødrene bliver meget bevidste om deres børns signaler.

- Huden er kroppens største organ - derfor er berøring faktisk lige så vigtig som mad og drikke.

Massagen er desuden med til at stimulerer kredsløbet, fordøjelsen, vejrtrækning og løser spændinger, hvilet giver en roligere søvn og øger barnets kropsbevidsthed og støtter den motoriske udvikling.

Zoneterapi anvendes blandt andet til at lindre fordøjelses-besvær; kolik og mellemøre-betændelse; styrke immun-forsvaret og øge graden af selv-helbredelse.

Hvis ikke de små er faldet i søvn rundes der ofte af med leg og motorisk træning.

INFO: www.lof.dk/vordingborg 29 27 43 77
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk