22. august 2019
Steffen Weise fra Kalundborg Muaythai og Kickboksningklub blev verdensmester i Berlin sidste efterår og snuppede DM-guldet i marts i år.
Steffen Weise fra Kalundborg Muaythai og Kickboksningklub blev verdensmester i Berlin sidste efterår og snuppede DM-guldet i marts i år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Muaythai og kickboksning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Muaythai og kickboksning

Fredag eftermiddag giver Kalundborg Muaythai & Kickboxing Klub opvisning på Klostertorv.

Opdateret 21. juni 2013 kl. 15:12
Kalundborg - 23. juli 2009 kl. 10:38
Af Hanne Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Kalundborg Muay Thai er en idrætsklub, der henvender sig til alle, som ønsker at holde sig i god form på en sjov og spændende måde. Alle er velkommen i klubben lige fra ambitiøse kæmpere til nybegyndere og motionister, oplyser Søren Hansen på vegne af klubben.

Oprindeligt startede thaiboksningen i Kalundborg, da to tilflyttede thailændere Toy og Dick satte træning i gang i Tømmeruphallen. I 1990 blev en lille sluttet kreds enige om at stifte Kalundborg Muaythai & Kickboxing Klub, og klubben har eksisteret lige siden.

Den oprindelige formålsparagraf siger: "Vi vil træne og udbrede den ædle kampsport thaiboksning", og klubben har gennem årene udviklet en række talenter i thai- og kickboksning, med bl.a. seks danske mestre, en europamester og to amatørverdensmestre som resultat.

- Det er vi selvfølgelig stolte af, men mindst lige så vigtigt er det, at alle, uanset talent og lyst til at træne, gennem årene har været en del af klubben, og at alle niveauer har kunnet være med - om så lysten har været til at kæmpe kampe, motionere eller noget helt tredje, fortæller Søren Hansen.

Klubben starter flere hold til efteråret, og hvad man eventuelt indlader sig på, kan man opleve fredag eftermiddag på Klostertorv i Kalundborg.

red.kf nordvest.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk