22. august 2019
Svinninge Idrætsunion uddeler lederpris og opmuntringspræmier. Det sker i forbindelse med Kundby Gymnastikforenings opvisning. Vi vil gerne bede om et gruppebillede af modtagerne.  Foto: Mik.
gallery icon

Se billedserie

Svinninge Idrætsunion uddeler lederpris og opmuntringspræmier. Det sker i forbindelse med Kundby Gymnastikforenings opvisning. Vi vil gerne bede om et gruppebillede af modtagerne. Foto: Mik.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle tog fusen på formanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle tog fusen på formanden

Svinninge Idrætsunion havde lørdag den årlige prisuddeling i forbindelse med Kundby Gymnastikforenings opvisning i Svinninge. Sammenfaldet var ingen tilfældighed, og alle tog fusen på gymnastikforeningens udvalgsformand.

Opdateret 20. juni 2013 kl. 09:57
Holbæk - 16. marts 2009 kl. 10:16
Af Bent Kjærsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er vel de færreste, der går rundt og regner med som en selvfølge, at de skal modtage pokaler eller andre hædersbevisninger, men når det endelig sker, kan overraskelsesmomentet være større eller mindre. For Trine Eskildsen, formand for Kundby Gymnastikforenings gymnastikudvalg, var overraskelsen imidlertid meget stor, da hun lørdag modtog Nordeas lederpris, som Svinninge Idrætsunion står for uddelingen af.

Kundby Gymnastikforening holdt lørdag sin årlige opvisning i Svinningehallen - et arrangement, der havde samlet 200 aktive og 250 betalende gæster, og stik mod sædvane havde Svinninge Idrætsunion henlagt den årlige prisuddeling til netop denne begivenhed.

- Vi tog alle sammen fusen på Trine Eskildsen, men hun fortjener denne påskønnelse, for hun er virkelig en ildsjæl, siger Tove Junge fra gymnastikforeningen.

For uddelingen stod Jens Erik Nielsen fra idrætsunionen, der erkender, at han måtte stikke Trine Eskildsen en lille hvid løgn.

- Vi kunne jo dårligt holde hemmeligt for hende, at vi ville uddele priserne i forbindelse med opvisningen, og jeg måtte sige, at vi ikke kunne finde et andet tidspunkt, siger Jens Erik Nielsen, der ud over Nordeas lederpris uddelte opmuntringspræmier til fire skytter fra Svinninge Skytteforening, Nikolaj Jensen, Johan Nutra Nielsen, Janus Schytte Rasmussen og Søren Rasmussen, og desuden til et hold minipiger fra håndboldklubben HK Lammefjorden.

bek nordvest.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk