20. april 2021
Der kommer flere og flere løbere til Storebælt Naturmaraton. Dels fordi flere løber maraton, dels på grund af en helt fantastisk natur. Her et glimt fra første gang, løbet blev gennemført i 2007.
Der kommer flere og flere løbere til Storebælt Naturmaraton. Dels fordi flere løber maraton, dels på grund af en helt fantastisk natur. Her et glimt fra første gang, løbet blev gennemført i 2007.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturmaraton for femte gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturmaraton for femte gang
Opdateret 17. juni 2013 kl. 14:10
Slagelse - 15. juni 2013 kl. 09:48
Af Kim Brandt

I morgen, søndag, vil Slagelse, Korsør og Skælskør igen lægge stier og gader til Storebælt Naturmaraton.

Løbet har konsolideret sig som et af de mest »velanmeldte« løb i landet - ikke mindst på grund af naturen og den fantastiske service undervejs. I år ventes 1200 løbere, hvoraf de ca. 1000 løber enten maraton eller halvmaraton. Hvis man ønsker at være med, er det stadig muligt at eftertilmelde sig på dagen.

Blandt løberne skal fremhæves Annette Fredskov - Næstvedkvinden, der er i gang med at løbe 366 maratons på 365 dage. Til Storebælt Naturmaraton er det hendes maraton nr. 337 - på 337 dage. Men mange andre lokale og ikke-lokale deltager på dagen.

200 frivillige hjælper til

Løbets koordinator, Kaare Pedersen, fortæller:

- Sådan et løb kræver 200 frivillige fra de tre løbeklubber Korsør Atletik og Motion, Skælskør Løbeklub og Slagelse Motionsklub, men mange andre støtter op - Hjemmeværnspoliti, Korsør Havn, VisitVestsjælland samt en lang række sponsorer, siger Kaare Pedersen.

Fest på havnen

Målområdet på Skælskør havn har fået nye aktiviteter for at gøre dagen ekstra festlig for de løbere, der kommer i mål - og for tilskuerne. Gerlev Legepark og Volleyklubben Vestsjælland byder op til leg/spil fra 11.30 (Gerlev) og 13.30 (volleyklubben). I havnen vil man kunne se kajakker fra Skelskør Roklub, og i Kulturhusene er der kunstnere, der udstiller.

Foreningen Spis Lokalt, VisitVestsjælland og Lokalrådene står klar for en snak - og så er der en masse konkurrencer og præmier på spil.

Med de mange aktiviteter i målområdet er der lagt op til, at man kan tage hele familien med til målområdet. Der er oven i købet lavet en tilskuerguide på løbets hjemmeside: www.naturmaraton.dk.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk