6. marts 2021
Uvelse Skole er i gang med at bygge om, og det involverer også biblioteket, hvis genåbning udskydes til 19. januar.
Uvelse Skole er i gang med at bygge om, og det involverer også biblioteket, hvis genåbning udskydes til 19. januar.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbning af Uvelse Bibliotek forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbning af Uvelse Bibliotek forsinket
Hillerød - 12. november 2009 kl. 10:45
Af Mai Helene Lykke
Hillerød: På grund af forsinkelser med den igangværende ombygning udsættes åbningen af Uvelse Bibliotek til den 19. Januar 2010. Det oplyser Hillerød Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Ombygningen er i gang, fordi Uvelse Skole, der huser biblioteket, som er et kombineret skole- og folkebibliotek, efter års venten endelig er ved at få bygget et natur- og teknik lokale. Det lokale som natur- og teknik lokalet skal bygges i, har tidligere været en del af børnebogsafdelingen, og det betyder, at der skal rykkes rundt på biblioteket, så børnebøgerne i stedet flyttes ned i det, der er det nuværende specialundervisningslokale. Håndværkerne starter fredag med 14 dages forsinkelse - og det betyder, at genåbningen af biblioteket også bliver forsinket.

Arbejdet forventes færdigt 1. januar, og så skal bibliotekspersonalet bruge 14 dage til at få bøgerne på plads efter ombygningen. Men så er det til gengæld også to flotte lokaler, som står klar til brug.

- Både børn og borgere kan godt glæde sig til at få et helt nyt bibliotek, siger Hanne Lindegård, der er skoleinspektør på Uvelse Skole til Frederiksborg Amts Avis.
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?